Neem deel aan Sigep & AB Tech Expo

21-25 JANUARI 2023 – TENTOONSTELLINGSPARK VAN RIMINI (ITALIË)

De Italiaanse meesters van de ambachtelijke gelato. De elegantie en creativiteit van internationaal gebak. Chocolade, van de grondstof tot de bereiding van uitmuntende producten. Gegiste producten en alle variëteiten van brood. Het aroma van koffie, van espresso tot meer meditatieve speciale koffie. Er is slechts één afspraak in Europa die de gemeenschap van horecaprofessionals zo’n complete showcase van zoetwaren biedt, gecreëerd en beleefd in Italiaanse stijl: dat is SIGEP – The Dolce World Expo.

De vakbeurs van Italian Exhibition Group, die nu haar 44e editie beleeft, zal van 21 tot 25 januari 2023 plaatsvinden in het tentoonstellingspark van Rimini (Italië). Tegelijkertijd vindt in Rimini de 7e editie plaats van AB Tech Expo, gewijd aan technologieën en machines voor bakkerijen, van de opslag van de grondstoffen tot het deeg en de bereiding.

VISIE OP DE MARKTEN

Producten en visie zijn op SIGEP steeds nauwer met elkaar verweven om handelsagenten en professionals die de vakbeurs bezoeken een overzicht te geven van de ontwikkelingen op de internationale markten. De gespecialiseerde media melden dat, naar de mening van de protagonisten in de sector, Sigep met ‘Vision Plaza’ het formaat heeft gecreëerd waarmee de vakbeurs in Rimini gespecialiseerde analisten van de horecasector aantrekt van de belangrijkste macro-economische regio’s van de wereld door professionals uit de hele wereld nuttige instrumenten voor internationaal concurrentievermogen te bieden.

WEDSTRIJDEN EN OPLEIDING IN DE ARENA’S

SIGEP is ook al meer dan 40 jaar synoniem met grote internationale wedstrijden die een buitengewoon instrument zijn voor professionele opleiding en ontdekking van nieuwe talenten. In de zes ‘arena’s’ worden internationale wedstrijden afgewisseld met demo’s van grote meesters die gebruikmaken van de meest recente technologische innovaties en lezingen over opleiding en cultuur. In de Dolce Arena, waar de belangrijkste evenementen plaatsvinden, zullen de talenten van het Europees kampioenschap Gelato, de eerste kwalificatiefase voor de Europese teams in de aanloop naar het Wereldkampioenschap Gelato op Sigep in 2024, het Wereldkampioenschap Gebak voor Junioren en het Wereldkampioenschap Gebak voor Dames, waarop de volgende ‘Gebakkoningin’ zal worden verkozen, elkaar ontmoeten.

In de 28 hallen van het tentoonstellingspark zullen bedrijven aanwezig zijn zoals Carpigiani, Gruppo Optima, Babbi, Lavazza, Valrhona, Polin Group, Tagliavini, Eurovo, Lantmännen Unibake en vele andere. Klik hier om ze allemaal te ontdekken!

Alle nieuwe trends zijn te vinden op Sigep en AB Tech Expo.
Daar vindt u de juiste producten voor uw zaak!