Het vakblad Horeca Magazine bestaat 17 jaar. Over die periode werd de publicatiefrequentie steeds hoger, en het magazine almaar uitgebreider. Bijna 10 jaar geleden kreeg ons B2B-magazine er een zusje bij, ditmaal voor de betere thuiskok: Cook Magazine. De nood aan ruimere kantoren deed zich voelen, en we verhuisden een aantal keer. Nu hebben we een locatie gevonden, die niet enkel de thuisbasis van onze twee tijdschriften is, maar waar we allerlei horeca-gerelateerde evenementen en andere activiteiten kunnen organiseren. Die locatie kwam er in samenwerking met onze nieuwe koepelorganisatie Services Pro. Ons adres is nu: Kolonel Bourgstraat 105A, 1140 Evere, quasi in de schaduw van de communicatietoren van VRT/RTBF. Telefoon blijft ongewijzigd: tel. 02 644 22 52.

We zijn blij dat onze nieuwe stek goed bereikbaar is, wat ook de deelnemers aan onze activiteiten ongetwijfeld zal verheugen.

 

Méér dan een magazine

Onlangs werden onze nieuwe kantoren in het bijzijn van onze medewerkers ‘officieel’ in gebruik genomen. En zoals dat voor een culinair magazine past, ging een en ander gepaard met een drankje en een hapje. Horeca Magazine is ondertussen méér dan een gedrukt tijdschrift geworden. Begin van dit jaar startten we met onze maandelijkse newsletter, die nu op uw scherm staat. U heeft ondertussen reeds gemerkt dat deze nieuwsbrief géén duplicaat is van het gedrukte magazine, en dat het extra nieuws biedt.

Maar onze ambitie reikt verder. Onze nieuwe stek biedt veel meer dan louter kantoorruimte. Terwijl u dit leest, legt men koortsachtig de laatste hand aan twee multifunctionele zalen (ééntje voor 80 en een andere voor 120 gasten), een lounge, een professionele demokeuken, een ruimte voor co-working en ontmoetingsplaats voor onze lezers met mogelijkheid tot snacks en drankjes, een demoruimte voor productpresentaties enz.

Uiteraard zullen we u bij de opening van deze nieuwe infrastructuur op de hoogte brengen van alle extra mogelijkheden die Horeca Magazine en Cook Magazine u dan zullen bieden. Laat de details voorlopig nog een verrassing wezen!

O ja, uw eerstvolgende vertrouwde Horeca Magazine verschijnt op 11 augustus. Voor het eerst in lange jaren lassen we een julipauze in…

Ondertussen wensen we al onze lezers namens Pierre-Paul Billiet en Pascale Van Weert, directie van Services Pro, namens Richard Thijssen, general manager van Horeca Magazine en Cook Magazine, en natuurlijk ook namens het hele redactieteam een deugddoende vakantie (of werkperiode…?) toe!

www.horecamagazine.be

www.cookmagazine.be