Nieuws van bij de Mastercooks

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Vergadering, die deze keer virtueel plaatsvond op 31 augustus jongsleden via Zoom, heeft de Vereniging van Meesterkoks haar nieuwe gids-repertorium voorgesteld, het Masterbook 2020-2021. Hierin zijn alle actieve leden van de vereniging opgenomen, alsook hun personalia en portretfoto, maar ook verschillende teksten uit de actualiteit en een aantal interviews met de meest symbolische leden.

Met een oplage van 70.000 exemplaren zal het Masterbook verkrijgbaar zijn bij alle actieve leden van de vereniging – namelijk 440 gidsen per lid – en verdeeld worden onder de klanten van de restauranthouders die lid zijn en die deelnemen aan de actie CERA “100% lunch”. Deze actie wordt georganiseerd tussen oktober 2020 en februari 2021 om de lunches die worden geserveerd bij de Mastercooks aan voordeeltarieven te commercialiseren.

De Vereniging van Meesterkoks van België telt dit jaar in totaal 173 leden. Deze zijn in functie van volgende categorieën ingedeeld: 83 restaurantchefs, 14 traiteurchefs, catering, thuiskoks; 5 brasserie/bistrochefs, 4 specialisten, 8 internationale ambassadeurs, 26 oud-leden, evenals 22 Young Masters en 11 kandidaat-Mastercooks 2020 die officieel lid worden in 2022.

Ten slotte werd ook aangekondigd dat de wedstrijd ‘De ster van de Belgisch keuken’ voorzien in het kader van het salon Horeca Expo in Gent, net als alle wedstrijden die dit jaar op Horeca Expo georganiseerd zouden worden, moest worden geannuleerd.

Meer informatie: www.mastercooks.be/nl

Tekst: JR

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven met nieuws uit de horecasector, gratis toegang krijgen tot tal van beurzen en elke maand gratis de online versie van het magazine ontvangen?
Schrijf je dan hieronder in: