Ingrediënten
- Rillettes van rauwe en gerookte zalm (Davigel)
- Tzatziki (Gran’Tapas)
- Toast
- Zeesla
- Komkommer
- Radijsjes
- Jus van peterselie
- Zure room
- Olijfolie (Valderrama)
Bereiding
Slierten maken van komkommer en bedruppelen met olie. De knolletjes reinigen. Het bord schikken met de rillettes, zeesla, tzatziki, komkommer en radijsjes. Afwerken met peterseliejus en toast.
Wijntip
LOU BLANC BY PEYRASSOL
Gebruikte cépages: Cinsault, Grenache en Syrah. De vinificatie van deze cépages gebeurt elk apart. De fermentatie gebeurt bij een gecontroleerde temperatuur in inox. Deze wijn laat een spoor van bessen, frambozen en witte bloemen achter. In de mond prikkelt de wijn de smaakpapillen met zijn levendigheid en intense vruchten van kruisbes, verse aardbeien en witte vruchten. Eenvoudig, goed uitgebalanceerd en zeer licht: een wijn die alles heeft om te verleiden.
