Ingrediënten

Rode wilde garnaal (Davigel), Philadelphia natuur,
mammoetolijven (Gran’Tapas), artisjokharten gemarineerd (Gran’Tapas), zeesla, wortelparels, citroensap, appelsap, olijfolie (Valderrama)

 

Bereiding

Mix de kaas met citroensap, appelsap, olie en kruid af met peper. Gril de garnalen en kruid goed af. Schik het bord met de rest van de ingrediënten.

 

Wijntip

CLOS DES ORFEUILLES

Clos des Orfeuilles ligt in de gemeenten Chapelle Heulin en Pallet, ongeveer dertig kilometer van Nantes. Sinds begin 2015 hebben alle wijnen inheemse gisten die op eigen percelen zijn geselecteerd en ontwikkeld. Dit alles in combinatie met het feit dat deze wijn 15 tot 18 maanden sur latte ligt, geeft de wijn een uitzonderlijke minerale toets en een fijne afdronk. De smaak is rijk, levendig, fris en gestructureerd met citroen- en citrustoetsen.