Tavola is dé vakbeurs voor foodprofessionals met een voorliefde voor premium food en drinks. Hier ontdek je als eerste trendy producten, vernieuwende merken of verrassende ontdekkingen van ambachtelijke, nieuwe of internationale brands.

Proef, smaak en ontmoet gelijkgestemden tijdens een van de toonaangevende en meest kwalitatieve foodbeurzen in Europa. Tijdens Tavola staan beleving, contacten en delicatessen centraal. Van retail, speciaalzaak tot catering: van 11 tot 13 maart brengt Tavola de foodcommunity samen.

Tavola 2018 presenteert in 5 sfeervolle beurshallen meer dan 425 streng geselecteerde exposanten. Eind 2017 was al 10.000 m² standoppervlakte ingenomen. Zo zit Tavola stevig op koers om ook in 2018 een uniek inspiratieplatform te vormen voor de foodcommunity.

Er zijn opnieuw heel wat exposanten uit het buitenland, zowel individuele deelnames als via internationale paviljoenen van onder meer Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Spanje, Polen, Letland, USA, Canada, Zuid-Afrika…

En ook dit jaar worden diverse zones gereserveerd voor artisanale fabrikanten die er originele en kwalitatieve producten in kleine, uniforme stands voorstellen.

Men ontdekt ook biologische en ecologische voeding; streekproducten en etnische voeding; glutenvrije en allergenenvrije voeding; halal/koosjer…

De Tavola-exposanten brengen een unieke mix van kennis, innovatie en ervaring samen. Deze beurs is het professionele mekka voor foodlovers en fijnproevers uit 30 landen. Aankopers en verantwoordelijken van aankoopcentrales, grootdistributie, groothandels, speciaalzaken, webshops, cateraars, producenten en vakpers ontmoeten elkaar hier in de beste omstandigheden.

Proef en bepaal zelf de gastronomische trends van de toekomst. De Gouden Tavola bekroont de meest opmerkelijke culinaire vernieuwingen van 2018 in vier categorieën: retail, traiteur, foodservice en delicatessen. In de innovatiegalerij ontdekt u de selectie van de professionele jury en kan u zelf uw stem uitbrengen.

www.tavola-xpo.be