DIPP Professional startte in 2007 met slechts één product: DIPP N° 02. Intussen zijn we 15 jaar verder en staan er al meer dan 30 producten in de rekken. Reden voor een feestje waar jij, als klant, kan van genieten.

“Wij produceren al onze producten zelf”, zegt zaakvoerder Tom Hochepied. “De verkoop verloopt uitsluitend via de gespecialiseerde groothandel. Wij doen enkel zaken met de professionele gebruiker en meer bepaald met de kleine en middelgrote ondernemingen in de Horeca. Maar ook bakkers, slagers en industriële beroepen zitten in ons klantenbestand.”

In een markt die erg competitief is, moet je je als ondernemer kunnen onderscheiden. DIPP Professional slaagt daar erg goed in: “Wij focussen ons vooral op kwaliteit. Omdat we ons richten op de professionele markt weten we als geen ander wat de noden in een keuken zijn, en daar spelen we dan op in. Toegegeven, onze producten zijn misschien niet de goedkoopste, maar je krijgt wel waar voor je geld. Met onze DIPP Professional-producten kan je veel sneller werken en tegelijkertijd grondiger. En daar kan je als Horeca-ondernemer geld winnen. Het is bewezen dat ontvetten en in de diepte reinigen sneller gaat met onze producten.”

HACCP

In een sector waar hygiëne erg belangrijk is, kan je met DIPP Professional rekenen op een partner die je ondersteunt op alle mogelijke manieren. “Indien onze klanten dat wensen, stellen wij graag een reinigingsplan op”, vervolgt Tom Hochepied. “Uit ervaring weten wij immers dat in een keuken gewoon proper niet genoeg is. Alles moet gedesinfecteerd worden. Contaminatie wil je kost wat kost vermijden. Wij bepalen wat en hoe je moet reinigen en met welke producten. Onze producten zijn door het FAVV gekeurd en goed bevonden. Als je ons plan volgt, voldoe je zonder problemen aan alle strenge HACCP-regels.”

Het milieu wordt steeds belangrijker en dus werd er ook een ecologisch gamma ontwikkeld. “Klopt”, zegt Tom Hochepied. “Ecologie wordt steeds belangrijker en het is dus maar normaal dat wij ecologische producten aanbieden. En met succes. We merken dat de vraagt steeds groter wordt.”

Topproduct

DIPP Professional bestaat intussen 15 jaar. Tom blikt met plezier even terug op hoe het allemaal begon: “Eén uitstekend product dat goed is voor alles, dat was ons doel bij de opstart. En ik durf zeggen dat we daarin zijn geslaagd. DIPP N°02 werd meteen heel erg gewaardeerd door onze klanten, en is ook nu nog steeds een topproduct. Het is een erg geconcentreerd product dat zonder problemen de meest vastgekoekte vetten en andere vuilresten oplost. Stap voor stap hebben we ons gamma uitgebreid tot waar we nu staan: 30 à 40 verschillende, kwalitatieve producten waar we trots op zijn. Het mooiste bewijs is dat we door de jaren heen nog geen enkele klacht hebben ontvangen. Zegt toch genoeg denk ik.”

Actie

DIPP Professional staat ook bekend voor zijn mooie acties ten voordele van de klant. En ook dit jaar, ter gelegenheid van hun 15° verjaardag willen ze opnieuw groots uitpakken: “Ik moet toegeven, de actie op zich is niet nieuw. We hebben ze enkele jaren geleden ook al gedaan en was toen een fantastisch succes: bij de aankoop van een bepaalde hoeveelheid DIPP N°02 krijg je als klant automatisch een Kärcher hogedrukreiniger. Ideaal om al het winterstof en -vuil van je terrasmeubilair te verwijderen.”

Tom Hochepied, afgevaardigde bestuurder

www.dipp.eu

Tekst: WB