INGREDIËNTEN (VOOR 12 STUKS)

  • 175 g witte Côte d’Or chocolade
  • 500 g room 40%
  • 1 vanillestokje
  • ½ fles Ponthier-passievruchtencoulis
  • 75 g fijn kristalsuiker
  • 4 gelatineblaadjes

BEREIDING

De passievruchtencoulis verwarmen met de suiker.
Eenmaal warm, de vooraf geweekte gelatineblaadjes toevoegen. Ze vervolgens in een vorm gieten en laten opstijven.
De room verwarmen met het gespleten vanillestokje waarvan de zaadjes verwijderd zijn.
Eenmaal warm, de Côte d’Or chocolade erbij gieten en het geheel mengen tot een homogene room.
In een sifon doen, de patronen toevoegen en schudden zodra de room is afgekoeld.

BORDSCHIKKING
De insert van passievrucht in het midden van uw kommetje plaatsen, bedekken met de mousse en bestrooien met Reims-koekjespoeder.