Ingrediënten

  • Filodeeg (Davigel)
  • melkchocolade met citroen en natuurlijk aroma van gember (Côte d’or)
  • cheesecake (Philadelphia)
  • Limoncello
  • limoenpartjes
  • Canderel
  • Oreo crumble
  • chocoladeschilfers
  • zero citroen (Fruiss)
  • gehakte pistachenoten

Bereiding

Steek het filodeeg uit met ronde vorm en schik in kleine taartvormpjes, drie blaadjes op elkaar, en oversmeer telkens een beetje gesmolten boter zodat ze goed aan elkaar kleven. Bak af in de oven. Smelt ondertussen de chocolade en meng tot een gladde saus met Limoncello en fruiss zero citroen. Verdeel deze in de vormen en laat afkoelen. Marineer de limoenpartjes met Canderel. Werk de taartjes af met toefjes cheesecake, crumble, schilfers, gemarineerde limoenpartjes, limoenzestes en gehakte pistachenoten. Overstrooi het geheel met canderel.

Theekeuze

GINGER & LEMON