Kroketten van Parmezaan en zomertruffel
Ingrediënten voor 16 stuks ½ l melk 50 g boter 60 g bloem 100 g geraspte Emmentaler 50 g geraspte...
Lees verderIngrediënten voor 16 stuks ½ l melk 50 g boter 60 g bloem 100 g geraspte Emmentaler 50 g geraspte...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen Lamsribstuk 12 groene asperges 50 g boter Voor de jus: 2 teentjes...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 4 Noorse Skrei- of kabeljauwruggen 100 g vers ‘wakame’-wier 300 ml...
Lees verderIngrediënten Voor 4 personen: 2 kg zeemessen 100 g gezouten hoeveboter 50 g fijngesneden zeesla 1...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 8 witte asperges 8 holle oesters 150 ml melk 150 ml room 2 g agaragar...
Lees verderIngrediënten 500 ml volle melk 500 g verse erwtjes 2 stengels citroengras 10 blaadjes verse munt...
Lees verderKokosstrudel 90 g zachte boter 90 g bruine suiker 90 g bloem 45 g amandelpoeder 45 g kokospoeder...
Lees verderIngrediënten Komkommer Half gedroogde tomaatjes (Gran’Tapas) Houtingfilet van het meer van Genève ...
Lees verder