De keuken van Igor Rosi
Zoals elk jaar in juni ontmoeten we ter gelegenheid van de Italiaanse nationale feestdag een...
Lees verderZoals elk jaar in juni ontmoeten we ter gelegenheid van de Italiaanse nationale feestdag een...
Lees verderIn 2015 legde de Belgisch-Franse chef Matthias Van Eenoo zijn wapens en bagage neer in het hartje...
Lees verder‘Boury’ is meer dan Tim Boury Een villa midden het groen aan de rand van Roeselare is...
Lees verderIn Malmedy trekt een nieuw restaurant, dat amper vier maanden geleden is geopend, nu al de...
Lees verderLekker hoppig! Poperinge is het hart van de hopscheutenkweek. Chef Bert Recour van restaurant...
Lees verderGenesteld in het hart van een van de meest typische wijken van de hoofdstad, is de Wine Bar des...
Lees verderKIND VAN DE NOORDZEE Chef Filip Claeys is een bescheiden, maar koppige doorzetter. Al 10 jaar...
Lees verderToen we in 2015 kennismaakten met Manon Schenck had ze net haar restaurant ‘La Table de...
Lees verder