Dominique Pille – ‘t Kantientje
Na al het feestgeweld ga ik lekker uitwaaien aan de kust in Knokke. Na een stevige winterse...
Lees verderNa al het feestgeweld ga ik lekker uitwaaien aan de kust in Knokke. Na een stevige winterse...
Lees verderTraiteur Paulus (Kasteel van Modave) en het restaurant ‘L’Hiver au Château’ December, de maand van...
Lees verderDestin Cannaert chef van Bar Bulot Zedelgem Destin Cannaert roerde reeds als peuter mee in de...
Lees verderChef en Young Master Broes Tavernier wou reeds als jonge gast chef worden. Vanaf zijn 4de...
Lees verderIsabelle Arpin is een chef met een rijke, diverse, verrassende en unieke achtergrond. Zowel in...
Lees verderWie is de Seaweedchef? Donald Deschagt, de chef van Le Homard et La Moule in Bredene, is beter...
Lees verderClaude Pohlig is geen nieuwkomer op het gebied van ‘duurzame’ gastronomie, maar eerder...
Lees verderHoreca Magazine heeft geluk: onze Chef van de Maand is de meest besproken Italiaanse chef van dit...
Lees verder