Zomerse wijn en bieren
Wij hopen, waarschijnlijk net als u, op mooi terrasjesweer, zwoele zomeravonden en volle...
Lees verderWij hopen, waarschijnlijk net als u, op mooi terrasjesweer, zwoele zomeravonden en volle...
Lees verderIn de zomer vinden klanten barbecueën plezant. Het ideale moment om te socializen, te genieten van...
Lees verderGoed begonnen is half gewonnen… Toch hinkt het ontbijt in onze horeca nog steeds achterop. Dit in...
Lees verderDe zon hoeft niet eens van de partij te zijn om zin te hebben in een lekkere aperitief, al helpt...
Lees verderDe eerste vermeldingen van pannenkoeken dateren al uit de dertiende eeuw, maar er zijn duidelijke...
Lees verderHet aanbod van fruit is nooit zo groot geweest, ieder jaar komen er wel nieuwe fruitsoorten bij in...
Lees verderDe zogenaamde ‘seafood’ (vis, schaal- en schelpdieren) moet het in de horeca in verhouding nog...
Lees verderOlie en boter zijn uit de horeca niet meer weg te denken. Ze doen niet alleen dienst als vetstof...
Lees verderDe Fransen durven wel eens pretenderen dat zij als eerste in Europa de aardappel op de tafel...
Lees verderServeer je als horecazaak goede koffie, dan heb je meteen een streepje voor. Naast uiteraard de...
Lees verderIn veel restaurants lijkt het of de aardappel verbannen is. Wordt hij als banaal of niet...
Lees verderGeen enkele horecazaak, of het nu gaat om de frituur om de hoek of het sterrenrestaurant, kan het...
Lees verderWat de horeca betreft kan het ontbijt vanuit verschillende invalshoeken benaderd worden. Voor...
Lees verderDe oosterse keuken is verrassend veelzijdig. Het gaat om een hele reeks ingrediënten en...
Lees verderDe combisteamer is niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Gerechten die met stoom...
Lees verder