Nieuwe gids

Tijdens hun Algemene Vergadering die werd gehouden bij hun lid Nowa in Berloz, kondigden De Jeunes Restaurateurs (JRE) de lancering van hun gloednieuwe gastronomische gids aan.

De gids, een etalage voor de hedendaagse gastronomie, zet de uitzonderlijke leden van deze gerenommeerde vereniging in de kijker.

De Guide des Jeunes Restaurateurs is veel meer dan alleen maar een overzicht van restaurants. Door zaken te belichten die voortdurend de grenzen van de gastronomie verleggen, blijft de JRE een leidende rol spelen in het promoten en behouden van ‘s werelds culinaire erfgoed.

Nieuw restaurant 

JRE brengt de meest veelbelovende opkomende culinaire talenten samen en presenteert met trots hun nieuwste aanwinst in de familie, zijnde Restaurant Mona Lisa.

Restaurant Mona Lisa, gelegen in Yvoir, met Chef Emanuele Indorato en zijn echtgenote Rosa La Mela, biedt een unieke gastronomische ervaring die creativiteit, traditie en culinaire uitmuntendheid combineert. 

In een steeds veranderende markt willen de Jeunes Restaurateurs hun leden voortdurende ondersteuning bieden, een platform voor het delen van hun kennis en passie, en een grotere zichtbaarheid bij fijnproevers over de hele wereld.

Nieuwe app

WORD LID VAN ‘S WERELDS GROOTSTE GASTRONOMISCHE COMMUNITY

Wordt lid van JRE-Inside+ en ontdek een wereld aan culinaire wonderen binnen handbereik.

Download de applicatie vandaag nog en ga aan de slag.

  • Blijf op de hoogte van de laatste gastronomische trends
  • Maak contact met onze getalenteerde chefs
  • Vind de beste eetervaring voor u
  • Geniet van exclusieve evenementen, aanbiedingen en meer…

 Download de JRE-applicatie van de App Store of Google Play Store.