Geselecteerde delicatessen en high-end productenTAVOLA 2022: 20-21-22 maart 2022 in Kortrijk Xpo
TAVOLA is dé vakbeurs voor foodprofessionals met een passie voor premium food en drinks. Van...
Lees verderTAVOLA is dé vakbeurs voor foodprofessionals met een passie voor premium food en drinks. Van...
Lees verderElk jaar voorziet het Steunpunt Streekproducten in de schoot van VLAM drie erkenningsrondes voor...
Lees verderOp het ISM van Keulen, één van de belangrijkste beurzen op het gebied van chocolade en...
Lees verderDuni lanceert producten in innovatieve, volledig hernieuwbare materialen op basis van voedselafval...
Lees verderHet Charles Peguy Instituut in LLN, dat opleidingen aanbiedt in evenementenbeheer, hotelbeheer en...
Lees verderTao Organic Tea Energizer en biologische BIONINA-limonades werden zopas bekroond werd met een POY...
Lees verderParelhoen, een gevogelte dat oorspronkelijk afkomstig is uit Afrika, waar het nog in het wild...
Lees verderTweesterrenchef Tim Boury van het gelijknamige restaurant in Roeselare treedt toe tot een van de...
Lees verderThe Dolce World Expo Wegens de huidige pandemische situatie is de 43e editie van Sigep, de...
Lees verder31.01.22 – Excellis – Colonel Bourg 105 A – 1140 Bruxelles Participation 375.00...
Lees verderYnova – Publireportage UV-c LUCHTDESINFECTIESYSTEMEN: VEILIGE, SNELLE EN DOELTREFFENDE...
Lees verderAh fondue! De winter staat voor de deur. In deze koude en donkere dagen is niets zo troostend...
Lees verderOm zijn aanwezigheid in de Belgische horecasector uit te breiden, is de producent van...
Lees verderDe champagnecuvée HOXXOH, een naam die in de twee richtingen en zelfs ondersteboven kan worden...
Lees verderDe 19e editie van de Gault&Millau België, waar altijd reikhalzend naar wordt uitgekeken, is op...
Lees verderDecember is dé feestmaand bij uitstek. Het is waarschijnlijk de tijd van het jaar waarin er het...
Lees verderOorsprong: Parelhoen is afkomstig uit Afrika, waar deze dieren nog in groten getale leven in het...
Lees verderSigep, de internationale beurs voor ambachtelijk ijs, gebak, brood en koffie, vindt weer fysiek...
Lees verderVorige week werd Viva Extra Brut voorgesteld. Een nieuw Belgisch aperitiefbier dat meteen in de...
Lees verderHoreca Magazine had de gelegenheid om een online-presentatie bij te wonen van vertegenwoordigers...
Lees verder