Tong in zoetzure saus met gevogeltejus
Ingrediënten voor 4 personen 4 zeetongen van ca. 300 à 400 g (schoongemaakt) 300 g gezouten boter...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 4 zeetongen van ca. 300 à 400 g (schoongemaakt) 300 g gezouten boter...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 500 g kalfshersenen Voor de tartaarsaus: 100 g arachideolie 4 eigelen...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 400 g aardappelen (Bintje) 100 g gezouten boter 250 g karnemelk 100 g...
Lees verderIngrediënten voor de Mousse Manon voor 10 personen 2 dl room Gevriesdroogde koffie (Nescafé) 150 g...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 1 Ananas Cassonade Venkelzaden (1 handvol) Vanilleijs Bereiding De...
Lees verderIngrediënten voor 1 persoon 1/2 jonge duif 4 blaadjes salie 1 sjalot 1 glas Mistelle de Bioul 2 dl...
Lees verderIngrediënten voor 1 persoon 150 g mix van drie alpenweidekazen Nathalie Tihon selecteerde de kazen...
Lees verderIngrediënten voor 1 persoon 100 g Belgisch witblauw, Filet d’Anvers van bij Detraux in Bioul...
Lees verder