Witte chocolademousse, insert van passievrucht
INGREDIËNTEN (VOOR 12 STUKS) 175 g witte Côte d’Or chocolade 500 g room 40% 1 vanillestokje ½ fles...
Lees verderINGREDIËNTEN (VOOR 12 STUKS) 175 g witte Côte d’Or chocolade 500 g room 40% 1 vanillestokje ½ fles...
Lees verderINGREDIËNTEN (VOOR 2 PERSONEN) Suprême van parelhoen Davigel 1 wortel Het groen van ½ prei 1...
Lees verderINGREDIËNTEN (10 POTJES) 1 pakje Oreo 400 g Mascarpone 4 eierdooiers 150 g poedersuiker 2...
Lees verderINGREDIËNTEN (VOOR 6 STUKS) 250 g Philadelphia 20 g bonen 20 g peulen 30 g room 20% 3 vellen...
Lees verderINGREDIËNTEN Gastronello garnaalkroketten 500 g ongepelde garnalen 80 g wortelen 80 g uien 80 g...
Lees verderIngrediënten 300 g chocolade om te smelten au bain-marie 200 g eigeel 150 g suiker 370 g opgeklopt...
Lees verderIngrediënten voor de heldere bouillon van het huis Grijze garnalen 1 kg afval van garnalen ½ kg...
Lees verderIngrediënten 300 g Philadelphia natuur 75 g melk 75 g licht gezoete room (naar smaak) Verkruimelde...
Lees verder