Er gaat niets boven een goede barbecue om van het beste Ierse vlees te genieten! Het biologisch vlees van in de openlucht geteelde en grasgevoerde runderen en lammeren onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit.

Dankzij het milde en vochtige klimaat biedt Ierland de ideale omgeving voor een diervriendelijke en natuurbewuste veeteelt. De inzet van het land voor duurzame productie wordt weerspiegeld in het BGA-label ‘Irish Grass-Fed Beef’, een garantie voor ongeëvenaarde malsheid, doorregenheid en smaak. Tegen 2030 zou de productie van biologisch vlees moeten verdrievoudigen om aan de steeds groeiende vraag te voldoen.

Sterrenchefs van de Chef’s Irish Beef Club (CIBC), een netwerk van 90 grote namen uit de Europese en Midden-Oosterse gastronomie, zetten dit uitzonderlijke vlees in de kijker en tonen zo hun passie voor Iers vakmanschap.

In België behoren onder meer Dimitri Marit (Maison Marit) en Laure Genonceaux (KTCHN) tot de ambassadeurs die dit vlees sublimeren in hun gerechten.

Doe met hen mee en herzie uw menu of organiseer een barbecue met dit buitengewone vlees!

publireportage