Horeca Expo: voorstelling

WHERE PASSIONATE PROFESSIONALS MEET

En dat al voor het 34ste jaar!

Van 19 t.e.m. 22 november palmt dé Belgische vakbeurs voor de horeca, grootkeukens & eetwinkels opnieuw de 8 hallen van Flanders Expo in. Horeca professionals krijgen er de kans om in contact te komen met bijna 600 exposanten. U ontmoet er zowel gevestigde A-merken als innovatieve, nieuwe spelers op de markt die voor een kwalitatief totaalaanbod zorgen binnen alle segmenten.

Zones

Nieuw in 2023

Hotel & Hospitality

Dat “overnight stay” een groeiende markt is, behoeft geen betoog.

De voorbije jaren vonden uitbaters van hotels en b&b’s al vlot de weg naar Horeca Expo, maar ze krijgen de komende editie nóg meer redenen om de beurs te bezoeken.

Centraal in de hal verwelkomen we BELGIUM HOSPITALITY CLUB.

Together we’re better!

Bij de Belgium Hospitality Club hechten ze veel waarde aan persoonlijke contacten. Daarom organiseren ze twee keer per jaar een ledenevent om inzichten uit te wisselen en hun netwerk te versterken. Wie interesse heeft om lid te worden, kan een mail sturen naar info@belgiumhospitalityclub.be.

Innovation Awards

Horeca Expo bekroont de meest innovatieve producten of diensten die vernieuwend zijn binnen de sector of een oplossing kunnen bieden in vele horecazaken. Een professionele vakjury selecteert de winnaars binnen 6 categorieën:

  • Food
  • Beverages
  • Technology
  • Kitchen Supplies & Equipment
  • Furniture & Decoration
  • Hospitality

De laureaten worden op zondag 19 november tijdens de openingsreceptie op Horeca Expo bekend gemaakt. De winnaars worden tevens tentoongesteld in hal 4.

Sustainability Award

En dat is nog niet alles! Aan één van die exposantenbijdrages in het kader van Act For The Green Future, overhandigen wij de Sustainability Award. De winnaar hiervan wordt op 19 november tijdens de openingsreceptie bekend gemaakt.

No Food Waste

Ook de “no food waste” gedachte behoort tot de kernwaarden van Horeca Expo. Op het einde van de beurs worden de voedseloverschotten van de exposanten door vrijwilligers van Kiwanis opgehaald om aan Poverello te schenken.

Generatie Z bereiken via TikTok

TikTok groeide het afgelopen jaar uit tot een volwaardig socialmediaplatform. Ook in België geraakte het helemaal ingeburgerd. Maar dat TikTok enkel gekke dansjes zijn voor Gen Z is een fabeltje dat Horeca Vlaanderen graag de wereld wil uit helpen. Over dit thema wordt een workshop georganiseerd.

Praktische informatie

Data en openingsuren

Opgelet: de beurs is 4 dagen geopend (i.p.v. 5)
Zondag 19 t.e.m. woensdag 22 november 2023
10u – 18u

Locatie
Flanders Expo, Maaltekouter 1, B – 9051 Gent

Volg ons
www.horecaexpo.be
www.linkedin.com/showcase/horeca-expo
www.instagram.com/horecaexpo_gent  & www.instagram.com/chefsplace_xpo/ www.twitter.com/horecaexpo

Bereikbaarheid & parking

Met het openbaar vervoer
Wegens de drukte raden wij ten zeerste aan met het openbaar vervoer te komen.
Neem de trein tot Station Gent Sint-Pieters en tramlijn 1 brengt u naar Horeca Expo.

Met de wagen
Komt u toch met de wagen, dan kan u gebruik maken van volgende betalende parkings:
Parkings B & C op The Loop van Flanders Expo.
Opgelet: moeizaam verkeer.