Michiel Meire – CEO MAES INOX

Passie en ambitie In 1993 richt Herman Maes zijn importonderneming voor professionele fornuizen op in Harelbeke. Vol passie en ambitie opent hij al snel zijn eigen atelier waar hij hoogwaardige inox keukens vervaardigt. Het meubilair wordt op maat ontworpen en zorgvuldig met de hand gemaakt. Maes Inox groeit snel, voortdurend strevend naar de nieuwste trends en de hoogste kwaliteit. Vandaag hebben zijn inductiefornuizen talloze chef-koks weten te verleiden,...

Lees verder

Laurent Nys – Algemeen Directeur van MABRU

De grootste markt in België Deze grootmarkt werd oorspronkelijk gehouden op de Grote Markt van Brussel, maar is sinds 1973 verhuisd naar de Nijverheidskaai, langs het kanaal.    Zowel qua omvang als qua omzet is de Brusselse vroegmarkt, beheerd door de vzw Mabru, verreweg de grootste verdeler van verse producten in België. Sommige klanten komen van ver, goederen worden van over de hele wereld geïmporteerd: fijne kruiden uit Rungis, vongole uit Italië, vis uit...

Lees verder

Bart Ysebaert – Gedelegeerd Bestuurder Rational Belgium NV

Intelligente ovens In 1976 ontwikkelt de Duitse producent Rational zijn eerste CombiSteamer®, een techniek waarmee in één enkel toestel hetelucht- en stoomkoken wordt gecombineerd, en waarbij de oven automatisch van het ene procedé naar het andere kon overschakelen tijdens het kookproces. Een revolutionair toestel voor die tijd. Enkele jaren later kwam daar het VarioCooking Center® bij, waarmee in één enkel toestel kon worden gebraden, geroosterd, gekookt en...

Lees verder

Pierre Verdier – general manager van Deliveroo België

In de kantoren van Deliveroo aan de vijvers van Elsene, met uiteraard fietsen voor de deur, heen-en-weergeloop aan de koffiemachine, in de gangen, en mensen op alle verdiepingen. Pierre Verdier ontvangt ons in een grote vergaderzaal op de 4e verdieping, zonder lift, op een hittegolfdag. Op een flipchart die snel opzij wordt gezet, staan nog de reflecties van de laatste vergadering… De sfeer is losjes, maar we voelen dat er gewerkt wordt! Een technologische...

Lees verder

Erik Veyt – general manager Xandrion België

Samen efficiënt inkopen Xandrion profileert zich als de ideale partner voor de horecaprofessional. Deze facilitaire dienstverlener biedt een ware all-inkoopservice zodat de horecaondernemer zich kan toeleggen op zijn kerntaken. Xandrion, de grootste speler in inkoopbemiddeling op de voedingsmiddelenmarkt en deel van de Compass Group, is sinds 2019 ook actief in België. Erik Veyt (general manager Xandrion België): “We regelen de inkoop voor ondernemingen en...

Lees verder

Olivier Bouquet – algemeen directeur van Edenred Benelux

Edenred is de ontbetwiste markleider in maaltijdcheques in België, een dienst die de laatste jaren volledig digitaal is geworden en waarin België bijzonder innovatief is. { Binnen het netwerk van handelaars die bij Edenred aangesloten zijn, zijn 70% kleine middenstanders en slechts 30% ketens. Het zijn dus de buurthandelaars en ambachtelijke restauranthouders die als eerste van het systeem zullen profiteren. Binnen het netwerk van handelaars die bij Edenred...

Lees verder
  • 1
  • 2
X