Gitte Geunes – Restaurantmanager Zilte
Gitte groeide op in ‘t Zilte in Mol, het restaurant van haar ouders chef Viki Geunes en gastvrouw...
Lees verderGitte groeide op in ‘t Zilte in Mol, het restaurant van haar ouders chef Viki Geunes en gastvrouw...
Lees verderDe kunst van het succes Bovenaan ons adresboekje van inspirerende persoonlijkheden staat Jean...
Lees verdervan stagiaire tot CEO en eigenares van Different Hotels Van een niet alledaags parcours gesproken:...
Lees verderNaar aanleiding van de jaarlijkse dag van de tapas, die op 26 juni over de hele wereld wordt...
Lees verderStilte en vogels die enthousiast zingen. Dat ‘overvalt’ ons stadsmensen. Dries Delanote lacht en...
Lees verderSofie en haar echtgenoot Matthieu Beudaert (chef van Table d’Amis*) zijn gebeten door de...
Lees verderDag Cédric, u bent al bijna twee jaar voorzitter van de vereniging The Mastercooks of...
Lees verderthe Belgian ambassador of Thai cuisine Dé ambassadeur en eigenlijke godfather van de Thaise keuken...
Lees verderInventief, creatief, speels, gedurfd, vernieuwend. Zo kan je wat Julius Persoone doet met en rond...
Lees verderDe man die wil dat Brussel nooit slaapt. Dat de coronacrisis waarschijnlijk de zwaarste crisis...
Lees verder“Een heel sterke festivalzomer heeft ervoor gezorgd dat de pilsmarkt anno 2022 relatief stabiel...
Lees verderTer gelegenheid van de nationale feestdag van de Italiaanse Republiek hebben Horeca Magazine en...
Lees verder