Het heeft even geduurd, maar Jong Keukengeweld is eindelijk terug! En wel in het najaar van 2024. Vanaf nu zelfs volledig onder de vleugels van Horeca Vlaanderen. 

Maar wie gaat al die enthousiaste jonge magen vullen op het jaarlijkse jeugdevenement? Vlaanderens lekkerste collectief is opnieuw op zoek naar origineel jong culinair talent.

Jong Keukengeweld – Dat is het collectief van de beste jonge chefs van Vlaanderen en Brussel. Na een korte, verkwikkende pauze zijn we klaar om hen een culinaire boost te geven.

Jong Keukengeweld brengt al meer dan 10 jaar jonge chefs samen die de Vlaamse gastronomie belichamen en voorstellen aan jongeren (18 – 35 jaar). Een initiatief van Horeca Vlaanderen by the way.

Om ook in 2024 jongeren kennis te laten maken met al het lekkers dat Vlaanderen te bieden heeft, zijn we op zoek naar de jongste en meest verrassende talenten op het gebied van koken.

Ben jij chef in een restaurant en 35 jaar of jonger? Heeft de Vlaamse gastronomie geen geheimen voor jou? Weet je dat koken met lokale en seizoensproducten pure magie is? Ben je een chef die gelooft dat gastronomie toegankelijk moet zijn voor iedereen?

Vul dan het inschrijvingsformulier in. Je vindt het op www.jongkeukengeweld.be en wie weet ben jij over een paar maanden één van de gelukkigen!