Ter gelegenheid van haar 50e verjaardag introduceert restaurantvereniging JRE-Jeunes Restaurateurs haar nieuwste innovatie: de JRE-Jeunes Restaurateurs-app. Deze mobiele app is ontworpen om fijnproevers onder te dompelen in een wereld van fijne eetervaringen en belooft de manier waarop lekkerbekken met gastronomie omgaan te verbeteren.

‘Word lid van de grootste gastronomische gemeenschap’

Met een focus op het promoten van fijne eetervaringen en het bevorderen van contacten tussen JRE Chefs, Sommeliers en fijnproevers, nodigt de JRE-Jeunes Restaurateurs-app gebruikers uit om lid te worden van JRE-Inside+, een exclusief loyaliteitsprogramma dat toegang biedt tot de JRE-wereld en tegelijkertijd de JRE-waarden van duurzaamheid, innovatie en respect voor tradities deelt en promoot.

Het hoofddoel van de app is om een middel te creëren voor gebruikers om buitengewone eetervaringen te ontdekken, in interactie ermee te treden en ervan te genieten. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie wordt het de ultieme toegangspoort tot de wereld van JRE.

Hoogtepunten van de JRE-Jeunes Restaurateurs-app:

  • Restaurantlijsten: Dompel uzelf onder in een zorgvuldig samengestelde collectie van meer dan 400 bij JRE aangesloten restaurants en maak lijsten van uw favoriete JRE-restaurants en -hotels.
  • Registreer uw bezoeken: Check in bij JRE-restaurants of -hotels via de app om gepersonaliseerde ervaringen en voordelen te ontgrendelen bij elk bezoek.
  • Exclusieve aanbiedingen en evenementen: Krijg toegang tot exclusieve promoties, proefmenu’s, evenementen en buitengewone samenwerkingen met JRE-partners.
  • Kom in contact met getalenteerde chef-koks: Stap in de wereld van JRE en maak kennis met onze getalenteerde chef-koks. Ontdek hun rijke culinaire achtergrond en doe inzichten op uit hun ervaring. Krijg tips en trucs om uw kook- en proefvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
  • Gepersonaliseerde aanbevelingen: Laat de app uw persoonlijke culinaire conciërge zijn! Met suggesties op basis van uw voorkeuren en eetgeschiedenis kunt u heerlijke verrassingen en aanbevelingen op maat verwachten.

Bovendien is de JRE-Jeunes Restaurateurs-app niet alleen voor gebruikers. De app biedt ook voordelen voor restaurants die lid zijn van de JRE, zodat ze hun klanten beter begrijpen en gepersonaliseerde ervaringen kunnen bieden.

Gašper Puhan, vicevoorzitter van JRE-Jeunes Restaurateurs, zegt: ‘Met de JRE-Jeunes Restaurateurs-app willen we eetervaringen herdefiniëren en het traject van gasten voor, tijdens en na hun bezoek aan een restaurant verrijken. Het is niet zomaar een app; het is een toegangspoort tot een wereld waarin elke culinaire ontmoeting een onderdompelende en onvergetelijke ervaring wordt.’

De JRE-Jeunes Restaurateurs-app is nu verkrijgbaar op de App Store en Play Store. De JRE-Jeunes Restaurateurs-app zal centraal staan tijdens het komende JRE 50 Years Congress in Parijs, dat gepland is voor 7 en 8 april, en  waarop de deelnemers onderwerpen als de rol van digitalisering in de gastronomie zullen verkennen en een halve eeuw culinaire uitmuntendheid zullen vieren.

Ga voor meer informatie over de app naar jre.eu/en/inside-plus-app