Lamsmedaillon, honing-rozemarijnsaus, winterse groentelasagne, rösti, broccoli, kerstomaten
Ingrediënten 600 g lamsrumsteak 50 g boter 30 verse rozemarijn 200 cl rode wijn 100 cl porto 30 g...
Lees verderIngrediënten 600 g lamsrumsteak 50 g boter 30 verse rozemarijn 200 cl rode wijn 100 cl porto 30 g...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 4 middelgrote zeebaarsfilets (+/-350-400 g) gekuist en ontgraat 1 kg...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 4 reuze gamba’s (200g) 100 g wortelen 100 g knolselder 1 rode paprika...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 500 g kalfscarré 2 l kalfs- of kippenbouillon 100 g mayonaise 50 g...
Lees verderDoor Priscillia, banketbakster bij la Table de la Manufacture – Fabrizzio Chirico INGREDIËNTEN...
Lees verderDoor Priscillia, banketbakster bij la Table de la Manufacture – Fabrizzio Chirico INGREDIËNTEN...
Lees verderINGREDIËNTEN Voor 4 personen 4 duivenfilets 4 stuks witloof 60 g Chinese artisjok 8 kervelwortels...
Lees verderINGREDIËNTEN Voor 4 personen 600 g hindevlees 4 kleine stuks witloof 30 g Chinese artisjok 8...
Lees verder