Lotusbloemkrokant – tartaar van zeebaars – mayonaise van miso – panna cotta van erwten en verveine – radijs
Recept van Elien Verhulst van restaurant Vlass INGREDIËNTEN Voor 4 personen Lotusbloem...
Lees verderRecept van Elien Verhulst van restaurant Vlass INGREDIËNTEN Voor 4 personen Lotusbloem...
Lees verderRecept van Elien Verhulst van restaurant Vlass INGREDIËNTEN Voor 4 personen Skrei800 g skreifilet...
Lees verderRecept van Elien Verhulst van restaurant Vlass INGREDIËNTEN Voor 4 personen Pasta – deeg 1...
Lees verderRecept van Thomas Troupin van restaurant ¡Toma! INGREDIËNTEN Voor 4 personen 4 stuks prei...
Lees verderRecept van Thomas Troupin van restaurant ¡Toma! INGREDIËNTEN Voor 4 personen 200 g kalfsvlees 4...
Lees verderRecept van Thibault Gerardy – Patissier van restaurant ¡Toma! INGREDIËNTEN Voor 4 personen...
Lees verderIngrediënten 4 wijtingfilets (of andere Noordzee vis) 4 aardappelen 1/2 el paprikapuree 2 el...
Lees verderIngrediënten 1 rode paprika, in brunoise 1 gele paprika, in brunoise 1 groene paprika, in...
Lees verder