De keuken van Florent Collignon
Helemaal aan de rand van de provincie Namen, net aan de grens met de provincie Luxemburg, vindt u...
Lees verderHelemaal aan de rand van de provincie Namen, net aan de grens met de provincie Luxemburg, vindt u...
Lees verderThijs Vervloet (° 1990) was in 2019 ‘Jonge Chef van het Jaar’ voor Vlaanderen voor Gault-Millau....
Lees verderAutodidact en vol praatjes zette deze chef alles op alles om te debuteren als traiteur zodra hij...
Lees verderIn mei is onze chef van de maand niemand minder dan een van de leerkrachten van het Instituut...
Lees verderEen vastberaden Lady Chef, een ‘iron fist in a velvet glove’ of gewoon een chef met een sterke...
Lees verderIn Vlaams-Brabant is Dirk Vandendriessche zelfstandig chef. Hij draagt de pet van traiteur,...
Lees verderMet zijn prachtig parcours, zijn grote dynamiek en zijn vastberaden blauwe blik op een...
Lees verderIn het hartje van de stad Charleroi, aan de oevers van het kanaal, beheren Fabrizzio Chirico, zijn...
Lees verder