Keuken van Fabian Marthus & Frédérick Hallard
Le Binôme Fabian Marthus en Frédérick Hallard verdienden eerst al ruim hun culinaire sporen voor...
Lees verderLe Binôme Fabian Marthus en Frédérick Hallard verdienden eerst al ruim hun culinaire sporen voor...
Lees verder“Hotelschool liep ik in Gent maar de liefde voor het vak leerde ik in het restaurant ‘Villa...
Lees verderThe Bistronomy is gevestigd in de gebouwen van Living Tomorrow, maar is toegankelijk voor het...
Lees verderRomain Cadet mag zich een Parisien in hart en nieren noemen, maar leeft tot zijn grote...
Lees verderAls zoon van koks en eigenaars van een gerenommeerd restaurant in de Viale Manzoni in Rome, ‘Le...
Lees verderBairo Dritan kwam pas acht jaar geleden naar België, maar voelt zich intussen al aardig thuis in...
Lees verderAlle HM225 test test In 2000 mondde de wijnpassie van Michel Meesen uit in de oprichting van...
Lees verder