Elektronische betalingen mogelijk maken in jouw onderneming? Profiteer dan nu van 3 maanden gratis huur van jouw ideale betaalterminal bij CCV. Zo ontvang je tot wel €150 korting!

Altijd een passende betaaloplossing

CCV heeft voor elke horecaondernemer een passende oplossing, zowel huur als koop. 

Je kunt altijd rekenen op:

 • Een betrouwbare betaalterminal
 • 7/7 topservice met technieker op locatie
 • Inclusief transactieverwerking met een vast laag tarief
 • Gratis transacties voor betalingen onder 5 euro (Bancontact/Payconiq)
 • Actueel inzicht in al je betalingen via jouw klantportaal (MyCCV)

Jouw ideale betaalterminal nu 3 maanden gratis

Heb jij graag een kostenpost minder tot het einde van dit jaar? Kies dan nu voor de optie huren. Bestel tot en met 15 oktober 2023 een betaalterminal in de CCV webshop en ontvang de eerste drie maanden huur cadeau! Zo ben jij de laatste maanden van dit jaar extra voordelig uit en ben jij verzekerd van een betrouwbare betaalterminal met de beste service.

CCV. Jouw betrouwbare partner in betalen

Philippe Dhulster van Restaurant Ricardo in Koksijde werkt al zo’n 25 jaar samen met CCV. 
Maar eigenlijk ben ik de tel kwijtgeraakt. Als je met een betrouwbare partner samenwerkt, kan dat al eens gebeuren. Ik sta tot op vandaag nog altijd versteld hoe snel en gemakkelijk ik de klantendienst telefonisch kan bereiken, als ik ze al eens nodig heb.”

  Wie is CCV?

  CCV is de toekomstbestendige betaalpartner voor bedrijven en ondernemers in Europa en daarbuiten. Al tientallen jaren bieden wij betrouwbare betaaloplossingen in België, inclusief transactieverwerking. In Ieper werkt ons Belgische team van ruim 100 medewerkers onder meer aan de nieuwste betaalsoftware. En we staan altijd klaar om je te ondersteunen. Met CCV ben je klaar voor de toekomst!

  (Publireportage)