Met Cru wordt het uitpakken met kerst & oudejaar!

De feesten staan voor de deur en bij Cru is hun versmarkt volledig klaar om jou & je familie en vrienden te laten genieten van een heerlijke feesttafel.

Bij Cru willen ze jullie hun pure producten en beste smaken laten ontdekken en herontdekken. Echte seizoensproducten op hun best, die ze met veel passie en vakmanschap voor jullie geselecteerd hebben. Producten van de beste kwaliteit en een overheerlijke smaak. Puur genieten!

Met hun eindejaarsassortiment pakken ze bij Cru uit met echte feestelijke klassiekers, maar ook met speciallekes om je gasten extra te verwennen! Van kraakverse zeevruchten en ter plekke gefileerde vis, puur vlees met diepgang, smaakvol gevulde kalkoen, desembrood dat 48 uur rijst, bereide gerechten met enkel pure ingrediënten, groenten en fruit volgens wat de natuur ons te bieden heeft… En om je tafel af te werken, hebben ze een feestelijk assortiment bloemen.

10 métiers onder 1 dak, enkel met het allerbeste door hen geselecteerd voor jou.

Een heerlijk feestdiner

Op 11 december organiseren ze bij Cru Dilbeek een exclusief etentje met Andy De Brouwer. Andy is eigenaar en sommelier van restaurant Les Eleveurs in Halle en gaat, samen met zijn chef Michel Borsy, aan de slag met het feestassortiment van Cru. Hij serveert een feestmenu en inspireert je met de Cru producten.

Horeca Magazine geeft 3 duotickets weg voor dit exclusief diner. De eerste 3 personen die mailen naar news@horecamagazine.be krijgen een gratis duoticket.

Degustatieweekend 9 en 10 december

Als kers op de taart kunnen klanten inspiratie komen opdoen tijdens het degustatieweekend op de 4 markten. De medewerkers en partners helpen graag met het samenstellen van je feestmenu. Bovendien kan je komen voorproeven van hun feestassortiment.

publireportage