Droomt u ervan om uw eigen horecazaak te leiden in het hart van het emblematische Provinciaal Domein van Chevetogne, een natuur- en recreatiepark gelegen tussen Rochefort en Ciney? Dan hebben wij de perfecte opportuniteit voor u! Naar aanleiding van het aflopen van de vorige concessie is de frituur ‘La Pause de Noé’ op zoek naar een concessiehouder voor de komende 5 jaar. Het etablissement ligt midden in de grote speeltuin en grenst aan de minigolfbaan van het park. Het gebouw heeft een open keuken, een glazen zaal en twee terrassen (het ene overdekt en het andere in de open lucht). Het is de ideale locatie voor een cateringaanbod voor gezinnen en groepen.

Als concessiehouder van deze frituur zult u profiteren van een gevarieerde klantenkring bestaande uit enthousiaste bezoekers van het park, gezinnen op zoek naar avontuur en natuurliefhebbers. Elk jaar bezoeken duizenden potentiële klanten het park die op zoek zijn naar een kwaliteitsmaaltijd tegen een redelijke prijs.

Voorwaarden:

De ‘Pause de Noé’ moet minimale openingsperiodes in acht nemen, die overeenkomen met de bezoekcurve van het park: 7 dagen per week in juni, juli en augustus; tijdens de schoolvakanties, op feestdagen en op woensdagen en tijdens het weekend van april tot september en tijdens de evenementen die door het park worden georganiseerd.

De gunningscriteria in het bestek zijn als volgt:

  1. Ervaring van de kandidaten
  2. Kwaliteit van het product (bijzondere aandacht voor lokale producten)
  3. Promotie en directe communicatie (buiten de communicatie door het park)
  4. Prijzen van de producten op basis van een ‘standaardmandje’.
  5. Cateringconcept (alternatief voor de traditionele producten van het type ‘frituur’)

De sollicitatiedossiers voor de concessie van de ‘Pause de Noé’ moeten worden verzonden vóór maandag 8 januari 2024 om 9 uur ‘s ochtends. Het volledige bestek is hier beschikbaar 👉 https://miniurl.be/r-4yha