Tijdens de Superior Taste Award 2024 kende de jury van ruim honderd internationale topchefs Inex room 40% voor het 7e jaar op rij de hoogst haalbare score van 3 sterren toe. Die prestatie leverde deze Belgische weideroom de onderscheiding ‘Diamond Taste Award’ op. Deze prijs wordt enkel toegekend aan producten die consequent als excellent worden beoordeeld door de professionele proevers.

De beste basis

Room is een onmisbare basis onder veel sauzen en gerechten in de professionele keuken. De internationale topchefs van de honderdkoppige internationale jury zijn enthousiast over de smaak, kwaliteit en puurheid van de Inex room 40%. Inex is vereerd dat juist deze kritische professionals de passie en liefde herkennen waarmee zij de zuivelproducten in hun familiale bedrijf vervaardigen. De Diamond Taste Award is de hoogst haalbare beoordeling binnen de Superior Taste Award. Het zuivelbedrijf is er trots op dat een jury van topchefs deze eer toekent aan Inex room.

100% Belgische weidemelk

“We zijn éxtra fier op de erkenning van onze kwaliteit omdat Inex room 40% een echt Belgisch product is dat wordt gemaakt met respect voor dier en natuur”, vertelt Steven Dierickx, CEO bij Inex. “Onze koeien grazen minstens 120 dagen per jaar, minimaal 6 uren per dag in Belgische weiden. Daarnaast zijn we de enige familiale zuivelproducent in België. Dankzij de lokale productie, onze persoonlijke aanpak en onze korte lijnen, kunnen we snel schakelen op versheid en kwaliteit en leveren wij de lekkerste producten.”

 

“We zijn ontzettend trots dat de jury van internationale topchefs onze room 40% beloont met de hoogste beoordeling”

Bron van trots

Een prachtig natuurproduct dus, van gezonde en gelukkige dieren van Belgische bodem. En dat zorgt voor room van de allerhoogste kwaliteit waar professionals altijd op kunnen rekenen. Dat de filosofie van liefde, lokaal en respect voor dieren jaar op jaar wordt gewaardeerd met de hoogste beoordeling in smaak door de allerbeste professionals, is een bron van trots en dankbaarheid voor Inex.

Ontdek het zuivelassortiment van eigen bodem tijdens TAVOLA

Wil je zelf ook eens kennismaken met deze premium room en andere Belgische zuivelproducten van Inex? Klik dan hier of bezoek Inex tijdens de TAVOLA vakbeurs in Kortrijk Xpo van 17 t.e.m. 19 maart. Ze verwelkomen je graag op hun stand in hal 5, stand 507.

publireportage