Sinds een ruim jaar ben je als food professional welkom in de Sligro-M winkels. Daar vind je alles voor je restaurant of cateringzaak. Een knap assortiment aan correcte prijzen met interessante aanbiedingen. Het advies van de toegewijde medewerkers krijg je er met de glimlach bij.

“Toen vanaf januari 2023 de METRO-winkels veranderden in Sligro-M was dat voor de horecaklanten en medewerkers flink wennen: nieuwe winkelinrichting, nieuwe producten, andere procedures,” zegt Sandra Lenaers, Operational Manager Sligro-M. “Het voorbije jaar hebben we al het mogelijke in het werk gesteld  om ons assortiment en promobeleid met scherpere aanbiedingen en weeksuggesties op het huidige niveau te brengen. Nu Sligro-M meer dan een jaar operationeel is, zien we dat er vertouwen is in onze producten, advies en know how.”

Knap en uitgebreid assortiment

Sligro-M staat voor ‘partner in food’ voor de horeca professional. Of het nu groenten, fruit, vlees, vis, droge voeding of non-food is, bij Sligro-M vind je het allemaal onder één dak. Het aanbod is in dit laatste jaar met grote stappen vooruit gegaan. Wat vers is, is werkelijk ultravers. Wie kan dat beter beoordelen dan onze klanten?

 

“De kabeljauw van SmitVis is ultravers, de kwaliteit is top. Ik overleg met de medewerkers van de afdeling verse vis wat de beste vis van de dag is. Ik vertrouw hen blindelings en mag zelf mijn exemplaren uitkiezen.”

Olivier Vandercammen van La Forge in Floreffe

Eigen exclusieve merken

Of het nu vlees, vis, zuivel, tomatensaus, koekjes of tortilla’s zijn, in elke productcategorie heeft Sligro-M haar eigen exclusieve merken. Ze zijn stuk voor stuk kampioen in prijs/kwaliteit.

“Van de runderkogel maak ik handgesneden tartaar, een echt topproduct. Je kan er veel kanten mee uit. Het valt altijd in de smaak en ik kan het een heel jaar rond serveren. Voor een tartaar is het heel belangrijk dat het vlees supervers is en dat is hier het geval.”

Frank Jannes van Deli Cosa over het Iers kwaliteitsvlees van O’Sullivan

 

Stem je menu af op aanbiedingen

Deze uitdagende tijden met stijgende en instabiele prijzen zijn een echte uitdaging voor de horeca. We neigen naar het punt dat de Belg zijn etentjes buitenshuis terugschroeft. Daarom doet Sligro-M er alles aan om de foodcost zo laag mogelijk te houden met de weekaanbiedingen en sterke promo’s. Wanneer je regelmatig je kaart verandert, kan je hier handig op inspelen.

Expertise enkel en alleen voor horeca

Sligro-M is exclusief voorbehouden voor professionals met een horecazaak. En dat merk je aan alles: de vernieuwende producten, aanbiedingen en het advies zijn 100% toegespitst op de horeca. Sandra Lenaers, Operational Manager Sligro-M: “We zijn pas tevreden als we jou kunnen helpen groeien. Daarom staan onze superteams in de winkel klaar om te antwoorden op al je vragen en je deskundig advies te geven. We streven ernaar de partner in food te zijn voor onze horeca professionals en dit door een persoonlijke aanpak. Horeca is een fascinerende wereld die voortdurend in beweging is. We zijn tenslotte allemaal Bougondiërs die houden van lekker eten en drinken.”

Meer info?
www.sligro-m.be

publireportage