Op maandag 15 mei hield de vereniging Mastercooks of Belgium haar jaarlijkse algemene vergadering bij Excellis.

Een aantal nieuwe leden (kandidaat-Mastercooks en -Young Masters) werd hartelijk verwelkomd door de bestaande leden, voorzitter Cédric Poncelet en algemeen secretaris Daniel Molmans.

De vergadering eindigde, zoals altijd, in een vriendschappelijke, warme en levendige sfeer rond een drankje.

Bekijk de short movie en (her)beleef de leuke sfeer.

The Young Masters

De toekomst van onze gastronomie

The Young Masters© is de naam van de nieuwe ‘jongeren’-afdeling, een soort experimenteel laboratorium binnen Mastercooks of Belgium®. Deze culinaire groep bestaat uit jonge Belgische chef-koks die zullen experimenteren met nieuwe ideeën om de Belgische keuken een nog sterkere en aantrekkelijkere toekomst te geven, zowel in België als in het buitenland.

Young Masters benoemd tot Mastercooks:

Tim Boury

Boury Restaurant
8800 Roeselaere

Willem Hiele

Willem Hiele Restaurant
8460 Oudenburg-Oostende

Maxime Collard

Table de Maxime
6852 Our Palisseul

Dries Huisseune

Bistro Jett
8300 Knokke-Heist

Jonas Haegeman

De Vijf Seizoenen
9660 Brakel

Broes Tavernier

T Vijvde Seizoen
9880 Aalter

Kandidaten Mastercooks 2023:

An Nelissen

t Pure Genot
3650 Dilsem Stokkem

Matthias Van Eenoo

Brugmann
1190 Vorst

Mustafa Duran

La Table de Mus
1000 Brussel

Stefan Van Paemel

La Granja 4
9660 Opbrakel

The Young Masters 2023:

Elien Verhulst

Vlass
8430 Middelkerke

Alexandru Sapco

La Bonne Chère
1000 Brussel

Michiels Timon

Carcasse by Dierendonck
8670 Koksijde

William Donnay

Aux Etangs
4651 Herve

Seppe Bleus

De Fakkels
3800 Sint Truiden

Jessi Verwerft

Bistro La Corbeille
2235 Westmeerbeek

Mitchell Merola

Table’O
3870 Heers