Recept van Geert Van Hecke van restaurant Zet’joe
Ingrediënten voor 4 personen:
600gr verse garnalen pellen
Bouillon maken met de koppen.
Omelet:
2 eieren , 2 eetlepels vissaus , 1 koffielepel suiker , 1 teentje look, 1 kleine chilipeper , 2 eetlepels schaaldierenolie
Mix dit alles.
Bak fijne omeletjes in antikleefpan.
Voor de vulling:
300 g zachtgekookte bloemkool, 150 g ricottakaas, 50 g geraspte Parmezaan, 50 g gerookte mozzarella, muskaatnoot, piment d’Espelette
Vul de omelet en leg op een geboterde plateau. Snij kleine bloemkoolbloempjes en bak ze bruin in geklaarde boter.
Saus:
Kook 2 dl bouillon in. Voeg 2 lepels room toe en werk op met ongeveer 100 g boter. kruid met piment d’Espelette en citroensap. Warm de omelet op in de oven en dresseer.