Recept van Geert Van Hecke van restaurant Zet’joe

Ingrediënten voor 4 personen:

600gr verse garnalen pellen

Bouillon maken met de koppen.

Omelet:

2 eieren , 2 eetlepels vissaus , 1 koffielepel suiker , 1 teentje look, 1 kleine chilipeper , 2 eetlepels schaaldierenolie

Mix dit alles.
Bak fijne omeletjes in antikleefpan.

    Voor de vulling:

    300 g zachtgekookte bloemkool, 150 g ricottakaas, 50 g geraspte Parmezaan, 50 g gerookte mozzarella, muskaatnoot, piment d’Espelette

    Vul de omelet en leg op een geboterde plateau. Snij kleine bloemkoolbloempjes en bak ze bruin in geklaarde boter.

    Saus:

    Kook 2 dl bouillon in. Voeg 2 lepels room toe en werk op met ongeveer 100 g boter. kruid met piment d’Espelette en citroensap. Warm de omelet op in de oven en dresseer.