Fraude in de horeca
Helaas, het gebeurt vaker dan u denkt: horecamedewerkers die via uw kassa een extraatje willen...
Lees verderHelaas, het gebeurt vaker dan u denkt: horecamedewerkers die via uw kassa een extraatje willen...
Lees verderDe liefhebber van lekker eten en drinken heeft uiteraard ook Brugge op zijn verlanglijstje. Je...
Lees verderMaandag 17 augustus had in de oude vismijn van Zeebrugge de eerste Vlaamse Visbeurs plaats. De...
Lees verderMaakt elk feest áf Een (thema)diner of -feest krijgt meerwaarde met de juiste tafeldecoratie....
Lees verderBelangrijkst bij toiletbeleving Een horecatoilet moet er netjes en schoon uitzien. Maar het moet...
Lees verderIn cijfers De Waalse minister van Toerisme René Collin stelde op 4 september de zomerbarometer...
Lees verderWerken met studenten of nieuwe ‘extra’ arbeidskrachten: voor de horeca-kmo is het niet altijd...
Lees verderHet begrip beveiliging bestaat uit veel facetten. Het kan gaan over brandpreventie,...
Lees verderIn iedere keuken staat wel een koelkast of een koelcel, en meestal meer dan een. Naast enkele...
Lees verderEr is voor een restaurant geen mooier compliment dan gasten die regelmatig terugkeren. Toch doen...
Lees verderDe net afgelopen Horecatels in Marche-en Famenne verwelkomde zo’n 400 exposanten en 37.464...
Lees verderDe 120 drankenhandels van Prik&Tik leveren aan ongeveer 15% van de horecazaken in België. En...
Lees verderTegenwoordig zijn de transporttoestellen voor maaltijden van dien aard dat het voedsel perfect op...
Lees verder