Seafood Expo Global, een terugblik.
Seafood Expo Global ‘s werelds grootste manifestatie inzake vis, schaaldieren en verwerking, vond...
Lees verderSeafood Expo Global ‘s werelds grootste manifestatie inzake vis, schaaldieren en verwerking, vond...
Lees verderVerrassende resultaten In 1883 creëerde meester-chocolatier Charles Neuhaus het merk Côte d’Or....
Lees verderBBB Maastricht en Folie Culinaire hebben zich in 63 jaar tijd ontwikkeld tot het belangrijkste...
Lees verderHet streven naar geluk HotelloTop is het netwerkevenement voor decisionmakers in de Belgische...
Lees verderOp 28 en 29 april 2018 wordt een ongewone en middeleeuwse beurs van Waalse producenten en...
Lees verderLaatste trends in horecatechnologie Lightspeed organiseert op maandag 25 juni een informatiesessie...
Lees verderGeboren in Romagna, Europees erkende gastronomie We kennen allemaal wel feta, dentelles de...
Lees verderVenuez 2018 was weer aanwezig gedurende drie dagen met zijn Modern Hospitality Show in het...
Lees verderGezondheid en genieten gaan hand in hand De editie 2018 was bijzonder succesvol en overtreft alle...
Lees verderInternationale prijsuitreiking Dat er een wedstrijd zou komen voor de beste groenterestaurants zal...
Lees verderUiterst positieve balans Woensdag 7 maart 2018 sloot Horecatel 2018 de deuren. Tijdens een druk...
Lees verderVoor Belberry Preserves, BelOrta, Kaasboerderij ‘t Groendal en Lambert J.L. Ets. De Gouden Tavola...
Lees verderItaliaanse producten in de schijnwerper Dit evenement wil authentieke Italiaanse producten...
Lees verderVeranderingen aan de top De geschiedenis van Gault&Millau start in de jaren zestig met een...
Lees verderNu ook met bier Prowein in Düsseldorf is ’s werelds belangrijkste beurs voor wijn en...
Lees verder