Data meets Hospitality
Integratie Deliveroo met Lightspeed neemt werk uit handen van horecaondernemers Op maandag 25 juni...
Lees verderIntegratie Deliveroo met Lightspeed neemt werk uit handen van horecaondernemers Op maandag 25 juni...
Lees verderHoreca Magazine organiseerde eind juni in Foodlab Excellis een workshop-degustatie met...
Lees verderOf je nou een voetballiefhebber bent of niet, tijdens het WK ontkom je er gewoonweg niet aan....
Lees verder4 juni 2018: om de komst van het mooie weer te vieren, had Bord Bia het genoegen Iers runds- en...
Lees verderLiefde, passie, fierheid en volharding Foodprint1718, ‘Het culinaire jaarboek in woord en beeld’...
Lees verderHét WK van de gastronomie Deze wedstrijd op topniveau is een uitdaging voor de twintig deelnemende...
Lees verderGloednieuwe vestiging in Middelkerke Groothandel METRO opent op donderdag 31 mei haar eerste...
Lees verderOn the RHÔNE AGAIN… De wijnen van de Côtes du Rhône zijn u welbekend! Degustaties kent u...
Lees verderDe 57ste Nationale Wedstrijd van de UBB (Union of Belgium ’s Bartenders) vond op maandag 28 mei...
Lees verderBELGISCHE KAZEN: HET PERFECTE KAASBORD Cheese! Op 25 juni om 15u zal de Antwerpse meester-affineur...
Lees verderSeafood Expo Global ‘s werelds grootste manifestatie inzake vis, schaaldieren en verwerking, vond...
Lees verderVerrassende resultaten In 1883 creëerde meester-chocolatier Charles Neuhaus het merk Côte d’Or....
Lees verderBBB Maastricht en Folie Culinaire hebben zich in 63 jaar tijd ontwikkeld tot het belangrijkste...
Lees verderHet streven naar geluk HotelloTop is het netwerkevenement voor decisionmakers in de Belgische...
Lees verderOp 28 en 29 april 2018 wordt een ongewone en middeleeuwse beurs van Waalse producenten en...
Lees verder