HORECA MAGAZINE NODIGT U UIT Voor de EPICURIALES van Luik
De Epicuriales, het grootste openluchtrestaurant! Dit jaar, van 16 tot 20 mei, nemen de...
Lees verderDe Epicuriales, het grootste openluchtrestaurant! Dit jaar, van 16 tot 20 mei, nemen de...
Lees verderOp het eerste gezicht geven de cijfers voor de Belgische voedingsindustrie de indruk dat alles...
Lees verderIn 2030 zal meer dan de helft van de volwassenen in België tot de ‘Gemaksgeneratie’...
Lees verderVier buitengewone dagen waarin chefs, restauranthouders en ambachtslieden uit de vier hoeken van...
Lees verderVoorzitter Piet Vanthemsche van de Federatie van Belgische Voedselbanken mocht een cheque van...
Lees verderL’Atelier, een maatwerkbedrijf in Namen dat gespecialiseerd is in het verpakken van...
Lees verderTijdens het Hemelvaartweekend van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei vindt in de Waagnatie de...
Lees verderOp de Smaakmarkt promootten onlangs 54 gepassioneerde hoeve- en streekproducenten hun West-Vlaamse...
Lees verderTHE LOFT by Brussels Airlines and Lexus blijft onverslagen op de World Travel Awards Voor een...
Lees verderNieuwe gids Tijdens hun Algemene Vergadering die werd gehouden bij hun lid Nowa in Berloz,...
Lees verderZoals elk jaar had Horeca Magazine afgelopen zondag 10 maart het genoegen om in de jury te zetelen...
Lees verderRobert Van Landeghem, voorzitter van de vzw Club Prosper Montagné , in het bijzijn van ambassadeur...
Lees verderSligro heropende, na verbouwing, haar vestiging in het Waalse Liers, op de taalgrens tussen...
Lees verderIn toegankelijke restaurants en cafés is iedereen welkom: ook mensen die minder mobiel zijn of...
Lees verderDe vakbeurs Tavola verwelkomt van 17 tot en met 19 maart 2024 in Kortrijk Xpo 400 expoanten en...
Lees verderOp culinair vlak behoort de regio Piemonte, met hoofdstad Turijn, tot het beste wat Italië te...
Lees verderOns Belgisch Witblauw Rood, mals en lekker vlees van superieure kwaliteit dat de vrucht is van de...
Lees verderTijdens de Superior Taste Award 2024 kende de jury van ruim honderd internationale topchefs Inex...
Lees verderDe Federatie van de Restos du Cœur België, één van dé pijlers van voedselhulp in ons land, deelde...
Lees verderDomino’s Pizza, het grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld, is 30 jaar aanwezig op de...
Lees verder