Horeca Magazine
  • Home
  • Magazines
  • News
  • Rubrieken
    • Focus
    • Inspiring People
    • BEROEP
    • Wijn
  • Taste
    • Chefs
    • Recepten
  • VIDEOS
  • Adverteren
    • Info & tarieven
    • Partners
  • EVENTS
  • Webshop
  • Contact
  • NL
  • FR

Selecteer Pagina

Brussels Bar Show was meteen schot in de roos

Brussels Bar Show was meteen schot in de roos

Tijdens de eerste editie van de Brussels Bar Show brak Geert Van Lerberghe, directeur van Vinum Et...

Lees verder
VIVES Hogeschool Culinary Arts opleiding krijgt prestigieuze buitenlandse erkenning

VIVES Hogeschool Culinary Arts opleiding krijgt prestigieuze buitenlandse erkenning

De driejarige bachelor opleiding bij VIVES in Brugge, ook gegeerd door buitenlandse studenten, is...

Lees verder
De Belgische JRE-Jeunes Restaurateurs stellen hun nieuwe voorzitster voor, onthullen hun nieuwe gids en verwelkomen niet minder dan 3 nieuwe leden

De Belgische JRE-Jeunes Restaurateurs stellen hun nieuwe voorzitster voor, onthullen hun nieuwe gids en verwelkomen niet minder dan 3 nieuwe leden

De Belgische JRE-Jeunes Restaurateurs kondigen met trots de benoeming aan van hun nieuwe...

Lees verder
Op 7 en 8 maart lanceerden de Restos du Cœur in België hun Jaarlijkse Inzamelactie

Op 7 en 8 maart lanceerden de Restos du Cœur in België hun Jaarlijkse Inzamelactie

De Resto’s du Cœur wilden minstens 30 ton goederen ophalen om te kunnen reageren op de...

Lees verder
België: de eerste exportmarkt voor de Label Rouge hoevekip

België: de eerste exportmarkt voor de Label Rouge hoevekip

In ons land stonden de consumptie van varken en rund jarenlang op een eerste en een tweede plaats,...

Lees verder
Aangeboden door Horeca Magazine: 20 toegangskaarten voor de proclamatie van Gault&Millau Young Horeca Talents (first come first served)

Aangeboden door Horeca Magazine: 20 toegangskaarten voor de proclamatie van Gault&Millau Young Horeca Talents (first come first served)

Horeca Magazine geeft 20 toegangskaarten weg. De eersten die een mailtje sturen naar...

Lees verder
Vrouwelijke ‘cheffes’ in de spotlights op StrEat Fest 2025

Vrouwelijke ‘cheffes’ in de spotlights op StrEat Fest 2025

De vierde editie van StrEat Fest komt eraan! Van 16 tot 18 mei 2025 transformeert Tour & Taxis...

Lees verder
José Romero (Pepe’s Glacier) wint Belgium Gelato Festival Challenge

José Romero (Pepe’s Glacier) wint Belgium Gelato Festival Challenge

Met zijn creatie ‘Comme une ruche’ (of ‘Zoals een bijenkorf’) sleepte José Romero van Pepe’s...

Lees verder
11 nieuwe restaurants in de MICHELIN Gids België en Luxemburg

11 nieuwe restaurants in de MICHELIN Gids België en Luxemburg

De inspecteurs van de MICHELIN Gids zijn het hele jaar door op pad om naar de beste restaurants te...

Lees verder
Rational toestellen: Efficiënt, innovatief, flexibel – vanaf €280/maand voor de iCombi Pro 61 elektrisch

Rational toestellen: Efficiënt, innovatief, flexibel – vanaf €280/maand voor de iCombi Pro 61 elektrisch

Ben je op zoek naar krachtige en intelligente keukenapparatuur die je werk- proces optimaliseert?...

Lees verder
Romantici van Gen Z vieren Valentijnsdag in een restaurant…maar delen de rekening

Romantici van Gen Z vieren Valentijnsdag in een restaurant…maar delen de rekening

Gen Z blijkt de meest romantische leeftijdsgroep te zijn volgens een consumentenonderzoek van het...

Lees verder
Hoteliers’ Day

Hoteliers’ Day

Met 4.660 exposanten uit meer dan 170 landen en ongeveer 148.000 bezoekers, waarvan 70%...

Lees verder
Tevreden exposanten tijdens Ambiente 2025

Tevreden exposanten tijdens Ambiente 2025

Dat de 2025 editie van Ambiente een regelrecht schot in de roos was, bewijst ook de positieve...

Lees verder
Horecasector wordt aantrekkelijker voor flexi-jobbers en jobstudenten

Horecasector wordt aantrekkelijker voor flexi-jobbers en jobstudenten

Wat houdt het nieuwe regeerakkoord van de Arizona coalitie in voor de Horeca? Meer flexibiliteit...

Lees verder
De Belgische brouwers bereiken aan de vooravond van Tournée Minérale de historische kaap van100 alcoholvrije bieren

De Belgische brouwers bereiken aan de vooravond van Tournée Minérale de historische kaap van100 alcoholvrije bieren

Het is tijd om te informeren en te sensibiliseren, niet om te stigmatiseren Nu de eerste maand van...

Lees verder
Hotels trekken opnieuw buitenlandse fondsen aan

Hotels trekken opnieuw buitenlandse fondsen aan

Terwijl de verkoop van de Belgische kantoorgebouwen in België is ingestort, mede door de toename...

Lees verder
Wie maakt de beste Belgische kaas tijdens de Belgian Cheese Awards?

Wie maakt de beste Belgische kaas tijdens de Belgian Cheese Awards?

Op 23 februari aanstaande vindt de eerste editie van de Belgian Cheese Awards plaats in brouwerij...

Lees verder
EXKi haalt 15 miljoen euro kapitaal op voor zijn transformatie

EXKi haalt 15 miljoen euro kapitaal op voor zijn transformatie

EXKi, de Belgische restaurantketen die zich inzet voor duurzame, gezonde en lekkere voeding,...

Lees verder
Studenten mogen minder werken in de horecasector

Studenten mogen minder werken in de horecasector

Sinds 1 januari 2025 mogen studenten niet langer 600 uren maar slechts 475 uren per jaar werken in...

Lees verder
20 gratis tickets voor het Symposium Duurzame Vis

20 gratis tickets voor het Symposium Duurzame Vis

Op maandag 13 januari om 11u50 vindt tijdens de Horecava vakbeurs in RAI Amsterdam het Symposium...

Lees verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 40

Ontworpen door Elegant Themes | Mogelijk gemaakt door WordPress

Beheer toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer {vendor_count} leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}