Op maandag 15 mei hield de vereniging Mastercooks of Belgium haar jaarlijkse algemene vergadering bij Excellis.
Een aantal nieuwe leden (kandidaat-Mastercooks en -Young Masters) werd hartelijk verwelkomd door de bestaande leden, voorzitter Cédric Poncelet en algemeen secretaris Daniel Molmans.
De vergadering eindigde, zoals altijd, in een vriendschappelijke, warme en levendige sfeer rond een drankje.
Bekijk de short movie en (her)beleef de leuke sfeer.
The Young Masters
De toekomst van onze gastronomie
The Young Masters© is de naam van de nieuwe ‘jongeren’-afdeling, een soort experimenteel laboratorium binnen Mastercooks of Belgium®. Deze culinaire groep bestaat uit jonge Belgische chef-koks die zullen experimenteren met nieuwe ideeën om de Belgische keuken een nog sterkere en aantrekkelijkere toekomst te geven, zowel in België als in het buitenland.
Young Masters benoemd tot Mastercooks:
Tim Boury
Boury Restaurant
8800 Roeselaere
Willem Hiele
Willem Hiele Restaurant
8460 Oudenburg-Oostende
Maxime Collard
Table de Maxime
6852 Our Palisseul
Dries Huisseune
Bistro Jett
8300 Knokke-Heist
Jonas Haegeman
De Vijf Seizoenen
9660 Brakel
Broes Tavernier
T Vijvde Seizoen
9880 Aalter
Kandidaten Mastercooks 2023:
An Nelissen
t Pure Genot
3650 Dilsem Stokkem
Matthias Van Eenoo
Brugmann
1190 Vorst
Mustafa Duran
La Table de Mus
1000 Brussel
Stefan Van Paemel
La Granja 4
9660 Opbrakel
The Young Masters 2023:
Elien Verhulst
Vlass
8430 Middelkerke
Alexandru Sapco
La Bonne Chère
1000 Brussel
Michiels Timon
Carcasse by Dierendonck
8670 Koksijde
William Donnay
Aux Etangs
4651 Herve
Seppe Bleus
De Fakkels
3800 Sint Truiden
Jessi Verwerft
Bistro La Corbeille
2235 Westmeerbeek
Mitchell Merola
Table’O
3870 Heers