Nieuw concept: Colruyt Professionals
Midden in de horecacrisis opent op 17 juni op de voormalige site van D’Ieteren Meiser in...
Lees verderMidden in de horecacrisis opent op 17 juni op de voormalige site van D’Ieteren Meiser in...
Lees verderOndanks het drama geeft elke crisis ook aanleiding tot nieuwe, soms creatieve ideeën die ons...
Lees verderVanwege de lockdown heeft het Huis Krug zijn nieuwe ‘Grande Cuvée’, de 167e van de naam voor dit...
Lees verderIn enkele weken tijd is de horecawereld veranderd, net als de rest van de planeet. In deze tijd...
Lees verderNa Corona zal de horeca er anders uitzien. De regels voor social distancing zorgen onverbiddelijk...
Lees verderSchrijf je in op onze nieuwsbrief Wil je graag op de hoogte blijven met nieuws uit de...
Lees verderCovid-19: whitepaper van Horeca Magazine Samenstelling: Henri Wynants Horeca na de...
Lees verderIn 2018 kwam Danny Van Assche aan het roer van UNIZO als Gedelegeerd Bestuurder. UNIZO is de...
Lees verder800 koksvesten gespreid, met de armen gekruist Het was een indrukwekkende vertoning op de Grote...
Lees verderMijnheer Nyst, u bevindt zich in het epicentrum van de crisis, in rechtstreeks contact met een...
Lees verderWe’re Smart®, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte het Beste Vegetarische en...
Lees verderFrank Fol, President The Mastercooks of Belgium®, The Young Masters© : Ik begrijp niet goed...
Lees verderAuthentic Fruits is een gloednieuw Belgisch merk dat opgericht is door specialisten in superfoods....
Lees verderDe app EasyOrder is gestart met een wereldwijde solidariteitsactie ten voordele van horecazaken en...
Lees verderTijdens de veilingverkoop in België werd vorig jaar bijna 1,3 miljoen ton verse groenten en fruit...
Lees verderBekende spelers uit de restaurant- en Food Tech-sector lanceren samen de website...
Lees verderAfgelopen maart was de Horecatel beurs de gelegenheid om duizend-en-één nieuwe talenten te...
Lees verder5 partners lanceren een nieuwe soep waarachter een straf verhaal zit: Robin Food. De soep is...
Lees verderOp 9 maart werd in het Institut Emile Gryzon een prachtige ceremonie gehouden om de winnaars van...
Lees verderEigenaar Glenn reist zelf naar koffieplantages voor een eerlijke handel Cuperus Koffie, een vaste...
Lees verder