Gault & Millau, Michelin … Volg de gids
Meestal ergens in oktober wordt de Gault-Millaugids voor het volgende jaar voorgesteld, met groot...
Lees verderMeestal ergens in oktober wordt de Gault-Millaugids voor het volgende jaar voorgesteld, met groot...
Lees verderDe recente ontwikkeling van videovergadertechnieken is een goede zaak, want het heeft ons het...
Lees verderHet artikel van De Heer Konings in het vorige nummer schetst uitstekend de actuele situatie in de...
Lees verderVanaf deze 1ste Juli strijken Deliveroo en hun koeriers neer in Oostende. Deze badstad staat nu...
Lees verderNa een zeer mooie oogst in 2019, de eerste volledige BIO-oogst, en een recordomzet met de verkoop...
Lees verderGoed nieuws voor de restaurants die de takeaway inzetten: Uber Eats breidt uit in België. Na een...
Lees verderVreemde tijden? Ja! Onmogelijke tijden? Neen! Hotelketen Van der Valk kijkt met vertrouwen naar de...
Lees verderIn Wallonië brengt Vincent Gardinal* een hommage aan de grote sterrenchefs Terugblikkend op zijn...
Lees verderIn Vlaanderen vindt Bart De Pooter** het comfort en de veiligheid opnieuw uit in de Pastorale Als...
Lees verderIn Brussel creëert Yves Mattagne** de “Art Club” Na de sluiting van de Sea Grill en...
Lees verderIn Brussel creëert Christophe Hardiquest** “Le Bon Bistro” Al geruime tijd, en des te...
Lees verderVoorafgaande opmerking: Aan navolgende tekst kunnen geen rechten ontleend worden. Alle hierna...
Lees verderOmgaan met uw klanten in de strijd tegen COVID 19 Gids voor een veilige heropstart van de horeca...
Lees verderCafés en restaurants mogen sinds 8 juni weer gasten verwelkomen. Komen er snel genoeg weer...
Lees verderHoe moet het nu verder met de Horeca? Wij hadden een indringend gesprek met Herman Konings, master...
Lees verderZoals verwacht heeft de sector deze woensdag 3 juni kennis genomen van de overheidsrichtlijnen...
Lees verderDoor de lockdown zijn er nieuwe sociale trends ontstaan: coronapero’s, virtuele...
Lees verderMidden in de horecacrisis opent op 17 juni op de voormalige site van D’Ieteren Meiser in...
Lees verderOndanks het drama geeft elke crisis ook aanleiding tot nieuwe, soms creatieve ideeën die ons...
Lees verderVanwege de lockdown heeft het Huis Krug zijn nieuwe ‘Grande Cuvée’, de 167e van de naam voor dit...
Lees verder