Italië op de kaart
Italië heeft een belangrijke plaats ingenomen op de hedendaagse menukaart. Maar ons hoor je niet...
Lees verderItalië heeft een belangrijke plaats ingenomen op de hedendaagse menukaart. Maar ons hoor je niet...
Lees verderVier wintergroenten die enkele decennia in het vergeethoekje zaten, maar nu prominent aanwezig...
Lees verderAfgelopen maandag 27 september werd de 20e editie afgesloten van de SIRHA in Lyon, een...
Lees verderDe horeca is inmiddels alweer enkele maanden terug open en hopelijk is het ditmaal definitief. De...
Lees verderOok in de zomer serveren we kaas. Waarschijnlijk minder in ‘zware’ bereidingen als tartiflette,...
Lees verderHet belang van fruit voor een gezonde voedings- en levensstijl kan niet worden overschat. Ook...
Lees verderOmdat het spel van rook en vlammen een attractie is voor de gasten is het een gewaardeerde plus...
Lees verderAan het hof van de aardappel is de friet koning. Naast frieten zijn er nog een aantal andere...
Lees verderDe oorsprong van ijs en sorbets gaat terug tot voor onze jaartelling. In het oude China genoten ze...
Lees verderIn de grote keukenbrigades van vijftig jaar en meer terug was er steeds een ‘patissier’ die zich...
Lees verderAls het over koffieverbruik gaat staat België achtste op de wereldranglijst. We moeten alleen de...
Lees verderSinds onheuglijke tijden hebben zowel de volkswijsheid als de geneeskunde het ons aangeraden:...
Lees verder