BelBul: nieuw kwaliteitslabel voor Belgische schuimwijnen
Met BelBul lanceren de Belgische wijnbouwers een nieuw kwaliteitslabel voor mousserende wijnen van...
Lees verderMet BelBul lanceren de Belgische wijnbouwers een nieuw kwaliteitslabel voor mousserende wijnen van...
Lees verderNa drie jaar studies diergeneeskunde in het begin van de jaren ’80 volgt Etienne Bouillon een...
Lees verderJe horecazaak verdient een volle zaal. Maar hoe zorg je dat mensen je opmerken? Je interieur en...
Lees verderHeel wat leerlingen van de Koksijdse hotelschool namen het afgelopen schooljaar deel aan diverse...
Lees verderHoreca Magazine biedt in samenwerking met Het Witte Paard Hotels & Events 20 gratis tickets...
Lees verderHoe zien jongeren de voeding van morgen? Met de Food At Work Ecotrophelia Awards daagt Fevia, de...
Lees verderMet een nieuwe hoofdinspecteur aan het roer lijkt Michelin ook voor een nieuwe, strengere aanpak...
Lees verderMet het Frietmuseum is het centrum van Brussel een nieuwe ‘smakelijke’ attractie rijker. Want: is...
Lees verderIn 2011 trouwt Audrey met Jean-François… en de wijngaard! Samen lanceren ze hun eerste...
Lees verderMet 15 nieuwe Bib Gourmand restaurants is 2025 opnieuw een grand cru jaar geworden voor de...
Lees verderVan 16 tot 18 mei komt StrEat Fest voor het vierde jaar op rij naar Thurn en Taxis in Brussel. Op...
Lees verderDe Belg drinkt zijn pils liefst op vat, en dus kon het alcoholvrije pilssegment op vat niet...
Lees verderHet evenement trok meer dan 4.000 liefhebbers van raclette met als doel het wereldrecord terug af...
Lees verderRioja viert in 2025 haar 100-jarig bestaan als eerste en meest toonaangevende wijnregio van...
Lees verderEspichado de Sidra – Joaquín Fanjul – Turismo Asturias De Cidercultuur van Asturië...
Lees verderMet het Young Horeca Talents Project zet Gault&Millau voortaan ook de Belgische hotelscholen...
Lees verderDie ochtend zat Marie met de handen in het haar in haar restaurant. Er was een ober afwezig, er...
Lees verderTijdens de eerste editie van de Brussels Bar Show brak Geert Van Lerberghe, directeur van Vinum Et...
Lees verderDe driejarige bachelor opleiding bij VIVES in Brugge, ook gegeerd door buitenlandse studenten, is...
Lees verderDe Belgische JRE-Jeunes Restaurateurs kondigen met trots de benoeming aan van hun nieuwe...
Lees verder