Horeca Magazine
  • Home
  • Magazines
  • News
  • Rubrieken
    • Focus
    • Inspiring People
    • BEROEP
    • Wijn
  • Taste
    • Chefs
    • Recepten
  • VIDEOS
  • Adverteren
    • Info & tarieven
    • Partners
  • EVENTS
  • Webshop
  • Contact
  • NL
  • FR

Selecteer Pagina

BelBul: nieuw kwaliteitslabel voor Belgische schuimwijnen

BelBul: nieuw kwaliteitslabel voor Belgische schuimwijnen

Met BelBul lanceren de Belgische wijnbouwers een nieuw kwaliteitslabel voor mousserende wijnen van...

Lees verder
Etienne Bouillon, de nieuwe voorzitter van Vinum Et Spiritus

Etienne Bouillon, de nieuwe voorzitter van Vinum Et Spiritus

Na drie jaar studies diergeneeskunde in het begin van de jaren ’80 volgt Etienne Bouillon een...

Lees verder
Meer zichtbaarheid voor jouw horecazaak? Zet printreclame slim in

Meer zichtbaarheid voor jouw horecazaak? Zet printreclame slim in

Je horecazaak verdient een volle zaal. Maar hoe zorg je dat mensen je opmerken? Je interieur en...

Lees verder
Hotelschool Ter Duinen zet prijswinnende leerlingen in de kijker

Hotelschool Ter Duinen zet prijswinnende leerlingen in de kijker

Heel wat leerlingen van de Koksijdse hotelschool namen het afgelopen schooljaar deel aan diverse...

Lees verder
20 gratis tickets voor de Grand Show Mirage Magique in Casino van Knokke

20 gratis tickets voor de Grand Show Mirage Magique in Casino van Knokke

Horeca Magazine biedt in samenwerking met Het Witte Paard Hotels & Events 20 gratis tickets...

Lees verder
Innovatie voor 100% plezier: Cornella wint de Ecotrophelia Awards innovatiewedstrijd voor studenten

Innovatie voor 100% plezier: Cornella wint de Ecotrophelia Awards innovatiewedstrijd voor studenten

Hoe zien jongeren de voeding van morgen? Met de Food At Work Ecotrophelia Awards daagt Fevia, de...

Lees verder
Opteert Michelin voor een strengere aanpak?

Opteert Michelin voor een strengere aanpak?

Met een nieuwe hoofdinspecteur aan het roer lijkt Michelin ook voor een nieuwe, strengere aanpak...

Lees verder
Brussel opent zijn Frietmuseum

Brussel opent zijn Frietmuseum

Met het Frietmuseum is het centrum van Brussel een nieuwe ‘smakelijke’ attractie rijker. Want: is...

Lees verder
Ry d’Argent : Een stel ondernemers zoals we ze graag zien!

Ry d’Argent : Een stel ondernemers zoals we ze graag zien!

In 2011 trouwt Audrey met Jean-François… en de wijngaard! Samen lanceren ze hun eerste...

Lees verder
15 nieuwe Bib Gourmand restaurants in de Michelin gids 2025 voor de Belux

15 nieuwe Bib Gourmand restaurants in de Michelin gids 2025 voor de Belux

Met 15 nieuwe Bib Gourmand restaurants is 2025 opnieuw een grand cru jaar geworden voor de...

Lees verder
4e StrEat Fest: arriba la grande fiesta

4e StrEat Fest: arriba la grande fiesta

Van 16 tot 18 mei komt StrEat Fest voor het vierde jaar op rij naar Thurn en Taxis in Brussel. Op...

Lees verder
Alken-Maes lanceert alcoholvrije pils op vat

Alken-Maes lanceert alcoholvrije pils op vat

De Belg drinkt zijn pils liefst op vat, en dus kon het alcoholvrije pilssegment op vat niet...

Lees verder
The plus grande raclette of the world

The plus grande raclette of the world

Het evenement trok meer dan 4.000 liefhebbers van raclette met als doel het wereldrecord terug af...

Lees verder
100 jaar Rioja Wine Academy: gratis educatie voor professionals

100 jaar Rioja Wine Academy: gratis educatie voor professionals

Rioja viert in 2025 haar 100-jarig bestaan als eerste en meest toonaangevende wijnregio van...

Lees verder
Cider uit Asturië verdient het om gedeeld te worden

Cider uit Asturië verdient het om gedeeld te worden

Espichado de Sidra – Joaquín Fanjul – Turismo Asturias De Cidercultuur van Asturië...

Lees verder
Gault&Millau Young Horeca Talents Project bekroont inventieve en creatieve leerlingen

Gault&Millau Young Horeca Talents Project bekroont inventieve en creatieve leerlingen

Met het Young Horeca Talents Project zet Gault&Millau voortaan ook de Belgische hotelscholen...

Lees verder
Group S Planning: horecaplanning in automatische modus

Group S Planning: horecaplanning in automatische modus

Die ochtend zat Marie met de handen in het haar in haar restaurant. Er was een ober afwezig, er...

Lees verder
Brussels Bar Show was meteen schot in de roos

Brussels Bar Show was meteen schot in de roos

Tijdens de eerste editie van de Brussels Bar Show brak Geert Van Lerberghe, directeur van Vinum Et...

Lees verder
VIVES Hogeschool Culinary Arts opleiding krijgt prestigieuze buitenlandse erkenning

VIVES Hogeschool Culinary Arts opleiding krijgt prestigieuze buitenlandse erkenning

De driejarige bachelor opleiding bij VIVES in Brugge, ook gegeerd door buitenlandse studenten, is...

Lees verder
De Belgische JRE-Jeunes Restaurateurs stellen hun nieuwe voorzitster voor, onthullen hun nieuwe gids en verwelkomen niet minder dan 3 nieuwe leden

De Belgische JRE-Jeunes Restaurateurs stellen hun nieuwe voorzitster voor, onthullen hun nieuwe gids en verwelkomen niet minder dan 3 nieuwe leden

De Belgische JRE-Jeunes Restaurateurs kondigen met trots de benoeming aan van hun nieuwe...

Lees verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 39

Ontworpen door Elegant Themes | Mogelijk gemaakt door WordPress

Beheer toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer {vendor_count} leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}