Takeaway.com: nieuwe steden in het portfolio en composteerbare verpakkingsdoosjes
Met nu ook een eigen koerierdienst in Hasselt, Genk, Aalst en Kortrijk voegt Takeaway.com vier...
Lees verderMet nu ook een eigen koerierdienst in Hasselt, Genk, Aalst en Kortrijk voegt Takeaway.com vier...
Lees verderOver tonijn, en Bluefin tonijn in het bijzonder, wordt veel gezegd en geschreven. Recent ging er...
Lees verderNieuwe digitale tools voor lokale producenten, restauranthouders, consumenten en kopers! Volgens...
Lees verderJulie Nullens zal voor de tweede keer op rij België vertegenwoordigen tijdens het...
Lees verderDe olijfoliën die tijdens de Masterclass geproefd werden. Met een aandeel van 30% is Italië de...
Lees verderDe 14de en 15de eeuw waren de bloeiperiode van Brugge die via verschillende kleine havens langs de...
Lees verderVlnr. Christophe Baert (Nationaal President Euro-Toques België), Erika Vanvuchelen (Vice-President...
Lees verderDe Brusselse regering, Brussel Stad en de private, publieke en academische sector lanceren het...
Lees verderOp 20 juni nodigde het Apaq-W ons uit in de Ferme gastronomique de Bossimé (Namen) voor een...
Lees verderDe wereld van de gastronomie is op 20 juni bijeengekomen in Valencia, in Spanje, voor de...
Lees verderDe chocolaterie Deremiens heeft een nieuwe medaillewinnaar onder haar MAYATA origine chocolades....
Lees verderHet komt zelden voor dat zoveel kennis en ervaring samen in -één zaak staan, klaar om hun klanten...
Lees verderOp maandag 15 mei hield de vereniging Mastercooks of Belgium haar jaarlijkse algemene vergadering...
Lees verderOndanks de inflatie enerzijds en een onbeschikbaarheid ven bepaalde cuvées anderzijds handhaafde...
Lees verderOnderzoek toont aan dat melk het populairst is bij de categorie 18-34-jarigen De eerste dag van...
Lees verderIn Ter Groene Poorte (Brugge) kozen de Belgische chocolatiers de Belgische chocolatier die als...
Lees verderSaffraan wordt wel eens het rode goud of het juweel van de gastronomie genoemd… Hamid Hisari, 16...
Lees verderWould Be Chef Sven Ornelis is de laatste tijd druk bezig geweest in zijn keuken, en dat allemaal...
Lees verderDe hele wereld kwam bijeen op de beurs in Milaan, die in het teken van innovatie en kwaliteit...
Lees verderVanaf 2019 Kenmerkend voor Wolf, de food market die zich in 2019 in hartje Brussel nestelde, zijn...
Lees verder