Horeca Magazine
  • Home
  • Magazines
  • News
  • Focus
  • Inspiring People
  • BEROEP
  • Taste
    • Uitgelicht
    • Recepten
    • Videos
    • Koffie
    • Cocktails
    • Tussendoortjes
  • VIDEOS
  • Adverteren
    • Info & tarieven
    • Partners
    • Press Room
  • EVENTS
  • Contact
  • NL

Selecteer pagina

ZWARTE SESAM, HAZELNOOT EN FOREL TACO – van HAP EN TAP

ZWARTE SESAM, HAZELNOOT EN FOREL TACO – van HAP EN TAP

Recept van Hap en Tap  Wine pairing: Een frisse, minerale BOB rosé-wijn dat bij de delicatesse van...

Lees verder
Gebakken hartzwezerik, gnocchi, arabica en cacao

Gebakken hartzwezerik, gnocchi, arabica en cacao

Recept van Michaël Vrijmoed van restaurant Vrijmoed INGREDIËNTEN  Voor 6 personen 700 g...

Lees verder
Tartaar van kalf, sesam en rode biet

Tartaar van kalf, sesam en rode biet

Recept van Michaël Vrijmoed van restaurant Vrijmoed INGREDIËNTEN  Voor 6 personen Saus miso,...

Lees verder
Kalfsribstuk, spaghetti ‘schelpen’ en spinazie

Kalfsribstuk, spaghetti ‘schelpen’ en spinazie

Recept van Michaël Vrijmoed van restaurant Vrijmoed INGREDIËNTEN  Voor 6 personen 2 st...

Lees verder
Michaël Vrijmoed

Michaël Vrijmoed

Michaël Vrijmoed, chef en eigenaar van ­Vrijmoed** in Gent, volgde een klassieke koksopleiding in...

Lees verder
Gebraden pieterman, tsukemono en bernagie, Aïgo plankton boulido met kerrieblad

Gebraden pieterman, tsukemono en bernagie, Aïgo plankton boulido met kerrieblad

Recept van Christophe Hardiquest van restaurant Menssa INGREDIËNTEN  Voor 4 personen 2 vissen...

Lees verder
Palingmozaïek met rozemarijntabak, rauwe raap in remoulade van oude rum ‘agricole’

Palingmozaïek met rozemarijntabak, rauwe raap in remoulade van oude rum ‘agricole’

Recept van Christophe Hardiquest van restaurant Menssa INGREDIËNTEN  Voor 4 personen 1 koolrabi, 1...

Lees verder
Spruitjes teriyaki met zwarte knoflook, aardappel espuma met zuurkool

Spruitjes teriyaki met zwarte knoflook, aardappel espuma met zuurkool

Recept van Christophe Hardiquest van restaurant Menssa INGREDIËNTEN  Voor 4 personen 12 spruitjes,...

Lees verder
Christophe Hardiquest – Menssa

Christophe Hardiquest – Menssa

Afgelopen maand februari keerde ­Christophe Hardiquest, een waar boegbeeld van de Brusselse...

Lees verder
Lotusbloemkrokant – tartaar van zeebaars – mayonaise van miso – panna cotta van erwten en verveine – radijs

Lotusbloemkrokant – tartaar van zeebaars – mayonaise van miso – panna cotta van erwten en verveine – radijs

Recept van Elien Verhulst van restaurant Vlass INGREDIËNTEN  Voor 4 personen  Lotusbloem...

Lees verder
Skrei – ringdonut van aardappel en kikkererwt – tuile van lavas – lavas mayonaise – saus van Noilly Prat en groene kruiden

Skrei – ringdonut van aardappel en kikkererwt – tuile van lavas – lavas mayonaise – saus van Noilly Prat en groene kruiden

Recept van Elien Verhulst van restaurant Vlass INGREDIËNTEN Voor 4 personen Skrei800 g skreifilet...

Lees verder
Pasta met kreeft – gestoofde spinazie – saus van kreeft

Pasta met kreeft – gestoofde spinazie – saus van kreeft

Recept van Elien Verhulst van restaurant Vlass INGREDIËNTEN Voor 4 personen Pasta – deeg 1...

Lees verder
Elien Verhulst – Vlass

Elien Verhulst – Vlass

Elien Verhulst, chef van restaurant Vlass in Middelkerke, won in november de eerste Trophy Pierre...

Lees verder
Prei van Marie Destiné. Gebakken op houtskool, bearnaise met agastache, preikaramel

Prei van Marie Destiné. Gebakken op houtskool, bearnaise met agastache, preikaramel

Recept van Thomas Troupin van restaurant  ¡Toma! INGREDIËNTEN Voor 4 personen 4 stuks prei...

Lees verder
Toast Lothar. Op hooi gerookt kalfsgebraad, agastacheboter, bloemen en kruiden uit eigen tuin.

Toast Lothar. Op hooi gerookt kalfsgebraad, agastacheboter, bloemen en kruiden uit eigen tuin.

Recept van Thomas Troupin van restaurant  ¡Toma! INGREDIËNTEN Voor 4 personen 200 g kalfsvlees  4...

Lees verder
Crumble en declinatie van kweepeer

Crumble en declinatie van kweepeer

Recept van Thibault Gerardy – Patissier van restaurant  ¡Toma! INGREDIËNTEN Voor 4 personen...

Lees verder
Thomas Troupin – ¡Toma!

Thomas Troupin – ¡Toma!

Sinds hij op twintigjarige leeftijd zijn eerste restaurant opende in de provincie Luik, waar wij...

Lees verder
Familie Mavo op bezoek in de Nieuwpoortse vismijn

Familie Mavo op bezoek in de Nieuwpoortse vismijn

Ingrediënten 4 wijtingfilets (of andere Noordzee vis) 4 aardappelen 1/2 el paprikapuree 2 el...

Lees verder
Moules à la Faieq

Moules à la Faieq

Ingrediënten  1 rode paprika, in brunoise 1 gele paprika, in brunoise 1 groene paprika, in...

Lees verder
Harira frio al Hoceima

Harira frio al Hoceima

Ingrediënten 2 tomaten 1 groene paprika 1 gele paprika 1 rode paprika 1 ui 1 soepselder 1...

Lees verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 23

Ontworpen door Elegant Themes | Mogelijk gemaakt door WordPress